Skip to main content

Securitas gør det nemt at sikre din virksomhed

Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører. Vores sikkerhedsservices dækker hele dit sikkerhedsbehov, uanset om du har behov for alarm, vagt, brandsikring, overvågning fra kontrolcentralen eller en skræddersyet samlet sikkerhedsløsning. Vi skaber tryghed 365 dage om året for både små og store virksomheder i alle brancher.

Grafik af Securitas' ServiceWheel med de samlede sikkerhedssevices

Vores løsninger og services kan integreres og kombineres, så du får dækket hele dit samlede sikkerhedsbehov

Hos Securitas hjælper vi med at gøre din verden til et tryggere sted. Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, hjælper vi virksomheder i alle brancher og størrelser med at beskytte deres værdier, medarbejdere og kunder.

Vi dækker dit samlede sikkerhedsbehov 360 grader med vores palette af services og løsninger. Vores team af dygtige medarbejdere installerer, servicerer og overvåger løsningen, så du kan fokusere på at drifte din virksomhed.

Udforsk vores sikkerhedsservices:

Skal Securitas hjælpe dig med dit sikkerhedsbehov?

Få gratis og uforpligtende rådgivning fra vores eksperter. Vi skaber den rette løsning til din virksomheds krav, behov og budget.

Kontakt salgsafdelingen
Fire Securitas-medarbejdere sidder og taler med hinanden på en trappe

Hvorfor skal du vælge Securitas som din sikkerhedspartner?

I Securitas tror vi på, at de mest effektive sikkerhedsløsninger opstår gennem dialog med vores kunder. Vi er et troværdigt og seriøst sikkerhedsfirma og indleder derfor altid processen med en samtale med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Vi er en del af en global sikkerhedskoncern med mere end 355.000 ansatte på verdensplan og tilstede i over 40 lande, hvor vi i Securitas Danmark har over 1300 ansatte. Du får derfor en troværdig samarbejdspartner, med et solidt fundament med at designe og levere sikkerhedsløsninger, der er nøje matchet til din virksomheds behov.

Hvad siger vores kunder om os?

Jeg fik kontakt til en sikkerhedskonsulent fra Securitas, og vi fik en god snak om, hvilke sikkerhedsbehov min butik har - både i og udenfor åbningstimerne. Det endte med en tyverialarm med opkobling til Securitas’ kontrolcentral. Så hvis der skulle opstå et indbrud, kan jeg føle mig tryg ved at have en 24/7 overvåget tyverialarm, hvor Securitas nok skulle reagere hurtigt og sende en vagt ud.

Frederik Andersen Ejer, Tøjsnedkeren

Vi har samarbejdet i flere år med Securitas og føler os trygge med deres rådgivning, de reagerer hurtigt og er lydhøre for vores behov. Fx skulle vi for nyligt bygge om. Der designede Securitas en optimeret løsning, hvor alarmen blev opgraderet til en nyere, der var bedre og mere økonomisk for os. Overordnet er vi meget tilfredse med samarbejdet og sikkerhedsløsningen.

Kim Bendtsen Arbejdsmiljøleder, Ardagh Glass

Når jeg ringer til Securitas og beder om en vikar, så er det en, jeg ved der er lært op i vores systemer og som kender huset godt. Det betyder, at jeg ikke skal bekymre mig om, at det er en, som ikke har været her før, som ikke kender vores omstillingssystem. Dette giver en tryghed for os og en god kundeservice.

Mariann Esmann Teamleder, Siemens AG (Berlin og München)

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Bliv klogere på Securitas

Hvem ejer Securitas?

Det danske Securitas A/S er en del af den globale sikkerhedskoncern, Securitas AB. Securitas AB er baseret i Stockholm, Sverige, og har over 300.000 ansatte i 53 lande over hele verden. Securitas AB er noteret på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap-segmentet. Læs mere om os.

Hvad laver Securitas?

Securitas er en global udbyder af sikkerhedstjenester til virksomheder, organsiationer og offentlige institutioner. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder sikkerhedsvagter, overvågning, sikkerhedsrådgivning og elektroniske sikringsløsninger. Læs mere om vores sikkerhedsservices.

Hvad hed Securitas før?

Securitas i Danmark startede oprindeligt under navnet Dansikring A/S, som blev etableret af de førende forsikringsselskaber i Danmark. I 1988 blev Dansikring opkøbt af svenske Securitas AB, men fortsatte med at operere under navnet Dansikring. Det var først i 2012, at Dansikring skiftede navn til Securitas og blev en fuldgyldig del af Securitas-familien. Securitas-navnet er inspireret af den romerske gudinde for sikkerhed og stabilitet. Læs mere om vores historie.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.