Skip to main content

Danske Risikokoordinatorers Messe 2022

 

Skal du være den heldige vinder af et gavekort til DinnerBooking.com?

 

Vi udlodder 2. stk gavekort á 1000 kroner. Skynd dig at udfylde felterne nedenfor og svar rigtig på vores quiz, så har du mulighed for at vinde en unik spiseoplevelse fra DinnerBooking.com til en værdi á 1000 kroner. DinnerBooking.com er Danmarks største restaurantsite, hvor du nemt og hurtigt kan booke bord på nettet 24 timer i døgnet.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr.

Hos Securitas vil vi gerne være med til at beskytte miljøet, og derfor har vi opsat miljømål. Et af vores mål er, at lukke døre og vinduer hos vores kunder, når vi er ude på vagttilsyn. På den måde hjælper vi vores kunder med at spare på strømmen og mindske deres miljøpåvirkning. Kan du gætte hvor mange døre og vinduer pr. år, som vi bestræber os på at lukke?

*Når du udfylder formularen, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig pr. mail vedr. information om vores sikkerhedsløsninger, nyheder og events. Du kan til enhver tid afmelde dig informationen. Konkurrencen har værdi af gavekort á 1000 kroner stykket og kan ikke ombyttes til penge. Ansatte fra Securitas må ikke deltage i konkurrencen.

Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik.

 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede