fields retail shoppingcenter servicevagt securitas danmark

Servicevagterne på Fields sikrer en god kundeoplevelse

24 timers servicevagtordning skaber sikkerhed, tryghed, service og vedligeholdelse i det eksklusive shoppingcentret Fields - til glæde for både kunder og medarbejdere.

Fokus på den gode kundeoplevelse

For at sikre en behagelig atmosfære, et trygt miljø samt et velfungerende og præsentabelt center servicerer servicevagter fra Securitas tre niveauer med shopping og 3.000 parkeringspladser - 24 timer i døgnet.

"Det vigtigste for os er at skabe en god kundeoplevelse hele vejen igennem. Der skal kun én dårlig oplevelse til med stoppede afløb eller problemer i p-kælderen for at ødelægge en ellers perfekt shoppingtur. Derfor har vi brug for servicevagter og ikke almindelige sikkerhedsvagter. Vagterne skal både genkende risikoelementer og være servicemindede", siger driftschef Christian Carlsen fra ejerne bag Fields, Steen & Strøm A/S.

Veluddannde vagter med servicen i top

For at varetage den alsidige opgave er alle vagter uddannet i konflikthåndtering, kundeservice, brand og førstehjælpbrandtekniske installationer samt videoovervågning.

Hurtig assistance fra sikkerhedens nervecenter

Udgangspunktet for al sikkerhed i Fields ligger i Servicecenteret. Herfra overvåges hele centret og tilhørende p-områder 24 timer i døgnet. Servicevagterne, der går rundt i centret, er konstant i kontakt med servicecentret, hvilket sikrer en hurtigere assistance og forebyggelse af problemer.

 

Læs mere om de ydelser, vi hjælper Fields med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data