Securitas security guard Amsterdam

En effektiv arbejdsindsats i trygge omgivelser

Jobcenter Horsens havde behov for, at sikkerheden blev strammet op, så medarbejderne fortsat kunne have en tryg hverdag. Sammen med Securitas valgte jobcentret en fleksibel og diskret Security Solution bestående af et Securitas Panic Button system, en stationær servicevagt samt en tilkaldevagt.

Udfordring

For Jobcenter Horsens har medarbejdernes sikkerhed og tryghed høj prioritet. Medarbejderne har dagligt samtaler med forskellige personer, hvor de til tider bliver konfronteret med ubehagelige situationer. Dette vil ofte påvirke medarbejderens arbejdsindsats enten under eller efter samtalen, og Horsens Jobcenter ønskede derfor at øge sikkerheden.

Løsning

Sammen med Securitas blev forskellige løsninger diskuteret, og jobcentret endte med en Security Solution med et Securitas Panic Button system, en stationær servicevagt og en tilkaldevagt.

Hvis en medarbejder trykker på sin knap, får den nærmeste vagt direkte besked via sms, hvor den pågældende medarbejder befinder sig i bygningen. Da Securitas i forvejen har vagter tæt ved jobcentret, kan vagterne være fremme inden for to minutter.

Udover muligheden for at tilkalde en vagt har jobcentret en servicevagt nogle timer om ugen, hvilket giver medarbejderne mulighed for at planlægge samtaler med særlige borgere i det tidsrum. Medarbejderne kan også booke vagten til at overvåge en samtale og dermed give maksimal tryghed og arbejdsro.

Stabil service og hurtig responstid

Jobcentret havde tre krav til alarmsystemet. Alarmerne skulle være fleksible og kunne tages med overalt i huset. De skulle være diskrete, og så skulle de være nemme at håndtere.

"Med løsningen fra Securitas har vi fået alle vores krav opfyldt, og vi har i dag et system, der fungerer til stor tilfredshed for vores medarbejdere. Securitas leverer en stabil service på alarmerne og med hurtig responstid, når der bliver trykket på alarmen." Malene Rasmussen, HR- og planlægningsmedarbejder

 

Læs mere om de services, vi hjælper Horsens Kommune med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data