MASterMind - Securitas' alarmbehandlingssystem til installatører

Securitas' kontrolcentral anvender alarmbehandlingssystemet MASterMind Monitoring til vores installatører. Mastermind er et af verdens mest anerkendte software til overvågningscentre – især for sin enestående alarmdatabehandling og gennemprøvede systempålidelighed. Det giver vores operatører et avanceret værktøj, der er mere simpelt at navigere i i forhold til nuværende systemer og minimerer risikoen for fejl.

Vi anvender MASterMind på begge vores kontrolcentraler, hvilket betyder, at vi – som den eneste sikkerhedsleverandør i Danmark – har to aktive og redundante kontrolcentraler. Det sikrer vores installatører større driftssikkerhed og større tryghed.

På denne side kan du finde alt information om MASterMind og de tilhørende systemer, MAS Web og MAS Mobile. Spørgsmål og svar under FAQ opdaterer vi løbende med nye og relevante punkter.

Vejledninger til MAS Web

FAQ

 • Hvordan logger jeg ind på MAS Web første gang?
  Hvis du normalt har haft tilhørsforhold til vores kontrolcentral i Odense, kan du benytte samme brugernavn og adgangskode, som du har brugt tidligere.
  Hvis du normalt har haft tilhørsforhold til vores kontrolcentral i Glostrup, skal du manuelt oprettes. Ring til os på +45 6383 2020.

 • Hvordan sætter jeg et anlæg i test på mobilen?
  Først skal du downloade MAS Mobile app`en på din smartphone. Når du har downloadet app`en, logger du ind med dit brugernavn og adgangskode. Herefter søger du efter den specifikke kunde ved at søge på kundenummer, kundenavn, telefonnummer etc., hvorefter du kommer ind på kunden og kan se kundeoplysninger. Vælger du at gå videre, kan du sætte kunden i test ved at skubbe bjælken i Systemtest feltet til højre. I den forbindelse vil du blive bedt at indtaste min adgangskode igen. Herefter vil du se en besked på, at systemet nu er sat i test. HUSK at tage den ud af test igen.

 • Hvordan ser jeg hvilke kontaktpersoner, der er tilknyttet en specifik kunde via mobilen?
  Log ind med dit brugernavn og adgangskode. Søg herefter på den specifikke kunde ved at søge på kundenummer, kundenavn, telefonnummer etc. Herefter kommer du ind på kunden og kan se kundeoplysninger. Ved at trykke på kontakter kan du se de kontaktpersoner, der er tilknyttet.

 • Kan jeg nøjes med kun at sætte én zone i test?
  Ja, det kan du sagtens. Systemet giver dig mulighed for at sætte enkelte zoner i test.

 • Kan jeg i forbindelse med service/test se test-/hændelseshistorikken på mobilen? 
  Ja, i MAS Mobile app`en under Testhistorie kan du – efter at du har sendt nogle testsignaler – se historikken i loggen.

 • Kan jeg få SOC (kontrolcentralen) til at kvalitetssikre ændringer af eksempel kontaktpersoner inden de ændres i MASterMind?
  Ja, ved den korrekte opsætning i MAS Web vil ændringer skulle godkendes af en operatør på SOC inden aktivering.

 • Kan jeg som installatør differentiere rettigheder til, hvad mine ansatte må se og rette i MAS Web?
  Ja, i MAS Web kan du differentiere rettighederne. For eksempel hvis en given medarbejder kun må få adgang til en specifik kundegruppe eller kun se men ikke rette informationer.