retail servicevagt vagt butik securitas danmark

Tryg arbejdsplads for 50 IRMA-butikker

Med en City Patrol ordning fra Securitas er der sørget for trygge ramme for medarbejderne i 50 Irma-butikker i hovedstaden. Efter at ordningen blev indført, er antallet af røverier faldet drastisk.

Sikre medarbejdere og skabe tryghed

Problemer med uromagere, ungdomsbander og gennemsnitligt 12 røverier om året blev for meget for Irmas medarbejdere i 50 butikker i hovedstaden. For at sikre Irmas medarbejdere og genskabe trygheden valgte Irmas Personaledirektør at melde butikkerne til Securitas' City Patrol ordning.

Løsning

Med City patrol ordningen trykker medarbejderne på et Securitas 24 tryk, og kort efter dukker en servicevagt op i butikken. "Securitas' City Patrol koncept betyder, at vores sikkerhedsniveau i dag er utrolig højt i samtlige butikker. Først og fremmest er jeg glad for, at vores medarbejdere kan føle sig helt trygge i hverdagen," siger Personaledirektøren.

Udover at hjælpe medarbejderne i potentielle trusselssituationer går vagterne daglige tilsyn i butikkerne. Tilsynene foregår på forskellige tidspunkter. En røver vil derfor aldrig kunne forudse, hvornår der er vagter.

Resultat

Personaledirektøren kan fremvise en røveristatistik, hvor antallet af røverier er gået fra 12 røverier om året til 1 røveri i gennemsnit, efter at den nye ordning blev indført.

"Vores medarbejdere er rigtig glade for at kende vagterne. Det øger trygheden og interessen for sikkerhed. For eksempel taler mange med vagterne og får tips om, hvordan de øger sikkerheden. Tit er det små ændringer i daglige vaner og rutiner, som gør den største sikkerhedsforskel," siger Personaledirektøren.

Læs mere om de ydelser, vi hjælper IRMA med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data