reception sikkerhedsreception securitas danmark

Sikkerhedsreceptionister skaber trygt kontorhus

På Arne Jakobsens Allé i Ørestad driver KLP Ejendomme to kontorhuse. For at skabe en tryg hverdag for de ansatte og nedbringe fællesomkostningerne overtog Securitas i 2004 receptionstjenesten. I dag bemander uniformerede sikkerhedsreceptionister husets to fælles receptioner.

Sikker hverdag med Securitas' receptionister

"De sikkerhedsuddannede receptionisters tilstedeværelse gør, at de ansatte føler sig trygge i deres hverdag, hvilket er afgørende, både for os og for de virksomheder, der lejer sig ind. Desuden sender sikkerhedsreceptionisterne et stærkt signal til kommende lejere om, at KLP Ejendomme prioriterer sikkerhed højt", udtaler Stig Fermi-Erichsen, Markeds- og Ejendomschef i KLP Ejendomme.

Sikkerhedsreceptionisternes opgaver

Sikkerhedsreceptionisterne sørger både for service og sikkerhed i huset. Opgaverne herunder er blandt andet:

  • tjekke branddør
  • yde førstehjælp ved personulykker
  • bookning af og hjælp ved brug af teknisk udstyr i mødelokaler
  • uddeling af adgangskort
  • frankering samt sortering af post

Når receptionerne lukker, afløser sikkerhedsvagten fra Securitas og holder opsyn uden for normal kontortid. Huset har desuden alarmer på døre og vinduer, og alle fællesarealer videoovervåges 24 timer i døgnet fra Securitas' kontrolcentral.

Tryghed ved de tre røde prikker

"Samarbejdet med Securitas betyder, at vi har en professionel sikkerhedssituation og en stabil bemanding. Hvis en receptionist er syg, sender Securitas reservepersonale. De tre røde prikker på uniformerne gør især vores udenlandske ansatte trygge. For de kender prikkerne fra Securitas AB, som er anerkendt i hele Europa", forklarer Stig Fermi-Erichsen.

Læs mere om de ydelser, vi hjælper KLP med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data