vagt mobil vagt rundering tilsyn securitas danmark

Hurtige alarmkørsler til Kolding Kommune

For Kolding Kommune er det vigtigt med en sikkerhedsleverandør, der kan rykke hurtigt ud ved alarmer – og det kan Securitas. I flere år har Securitas kørt alarmkørsel for kommunen med et tilfredsstillende resultat. Securitas runderer også ved kommunens bygninger og efter behov ved specifikke lejligheder.

Offentligt udbud med stramme udrykningskrav

I udbuddet fra Kolding Kommune blev der lagt særlig vægt på udrykningstiden. De specifikke krav omkring tiden viste sig at have afgørende betydning for valg af sikkerhedsleverandør, og Securitas blev den bedst egnede leverandør til opgaven.

Hurtige alarmkørsler og skræddersyede tilsyn

Opgaven består i at køre alarmkørsel og foretage tilsyn. Alarmkørslen involverer reelle alarmer og fejlalarmer, der kommer ind til kommunens egen kontrolcentral. Herfra kontakter kontrolcentralen Securitas' vagt i området, som sørger for at sende den nærmeste vogn til stedet.

Tilsynene bliver nærmere aftalt mellem kommunen og Securitas, alt efter hvornår kommunen har behovet, eksempelvis i forbindelse med en skole, der har været plaget af hærværk.

Dygtige vagter sikrer et godt samarbejde

Kolding kommune har indtil nu været fuldt ud tilfredse med samarbejdet med Securitas og fremhæver flere gode ting i samarbejdet.

  • Dygtige og professionelle til at håndtere diverse udfordringer på, eksempelvis en snak med en flok unge mennesker, der kræver en autoritær men imødekommende dialog for at undgå ballade, eller hjælpsomhed og omsorg, der skal udvises, når en ældre dame falder om på gaden.
  • Det gode samarbejde: "Vi har en rigtig god og åben dialog med vores kontaktperson fra Securitas. Vi sætter os ned og får vendt tingene, og udfordringer bliver hurtigt løst." udtaler Finn Hansen, Risikokoordinater hos Kolding Kommune.

Læs mere om de services, vi hjælper Kolding Kommune med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data