midttrafik buskontrollør securitas danmark

"Når bussen er der, er vi der"

Døgnet rundt tjekker Securitas vagter billetter i Midttrafiks bybusser i og omkring Århus. Over 56.000 busser skal kontrolleres årligt, og indtil nu er det gået forrygende. Midttrafik er særdeles tilfredse med de kompetente og servicemindede vagter, deres omdømme er blevet bedre, og billetsalget er steget.

Effektiv billetkontrol af høj standard

Tidligere har Midttrafik selv taget sig af opgaven med at kontrollere de århusianske bybusser, men med Securitas som ny samarbejdspartner har Midttrafik optimeret deres billetkontrol. Med en god og effektiv planlægning kan Securitas foretage flere billetkontroller i timen end tidligere, hvilket også betyder, at billetkontrollørerne kan dække et bredere område bedre. Standarden på kontrollørerne er også blevet højere, idet alle kontrollørerne er uddannede vagter.

Sådan foregår billetkontrollen

Når vagterne er afsted, foregår det altid med to mand ad gangen af sikkerhedsmæssige årsager. Den konkrete opgave består i at konstatere, om buspassagererne har en gyldig billet. Hvis en passager ikke har en gyldig billet, laver vagten et kontrolbilag og tjekker med CPR-registreret, at de informationer, som passageren har oplyst, er rigtige. Derefter sendes kontrolbilaget til Midttrafik, der sørger for at lave og sende en afgift.

Stor tilfredshed fra Midttrafik

Midttrafik er særdeles tilfreds med samarbejdet. Mette Julbo, Vicedirektør hos Midttrafik, udtaler:

"Det er vigtigt for os, at kontrollørerne yder en professionel og venlig billetkontrol. De repræsenterer Midttrafik og er ambassadører for vores varemærke. Og de gør det godt. Det kan vi se i tilbagemeldinger fra kunder, chauffører og ikke mindst i regnskabet. Kort sagt er vi meget glade for samarbejdet."

Læs mere om de ydelser, vi hjælper Midttrafik med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data