Sikkerhed for offentlige virksomheder

Sikkerhedsvagter i jobcentrene, lukkevagter på rådhuset eller runderinger på kommunens ejendomme rundt omkring i byen. Securitas tilbyder det hele og mere til. Vi hjælper i dag over 2100 offentlige og private virksomheder med at skabe sikkerhed og tryghed. Både gennem moderne sikkerhedsløsninger med videoovervågning og med mere traditionelle vagtløsninger, hvor det er serviceniveauet, der adskiller os fra konkurrenterne.

Én leverandør til al din sikkerhed

I Securitas har vi bred erfaring med at skabe sikkerhed og tryghed hos både private og offentlige virksomheder. Vi har både størrelse og viden til at skræddersy en komplet sikkerhedsløsning til dine behov, hvor vi kombinerer et væld af forskellige løsninger på tværs af bygninger. Du kan læse mere om vores enkelte services her, men du kan også kontakte en sikkerhedskonsulent for at få snak om lige præcis dine behov. 

Vil du sikre dig, at dine ansatte og dine bygninger er i trygge hænder, så vælg en Securitas-vagt. Vores vagter arbejder bl.a. i kommuner, jobcentre og borgerservicekontorer.

Læs mere her

Med vores intelligente videoovervågningsløsning kan vi effektiv vis sikre bygninger på mange forskellige lokationer. Læs mere om, hvordan vores intelligente overvågning virker. 

Læs mere her

Har du brug for sparring til at vælge den helt rigtige sikkerhedsløsning, så står vores erfarne sikkerhedskonsulenter klar til at hjælpe med en risikovurdering af din virksomhed.

Læs mere her

Vi står ikke bare for sikkerhed, men også tryghed. Derfor hjælper vi bl.a. flere kommuner med at løfte ældre borgere og tilbyder stressbehandling og forebyggende kurser.

Læs mere her

I samarbejde med flere kommuner hjælper Go-For-It med at få udsatte unge i alderen 15-30 år sluset ind på arbejdsmarkedet og gjort dem selvstændige og uafhængige. Læs mere om projektet her.

Læs mere her

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Hvorfor skal du vælge Securitas?

Når du vælger Securitas som sikkerhedsleverandør, vælger du en leverandør, du kan stole på. Vi ved, hvad der virker, hvordan vi hjælper dig, og hvad der skal være styr på. Både af de praktiske og de formelle ting – som fx certificeringer og overenskomster.

Danmarks største vagtleverandør

Vi har over 850 Securitas-vagter, der står ude hos vores over 2100 kunder – eller kører rundt mellem dem på patruljevagt. 

Kort responstid

Med over 135 patruljebiler på vejene hele døgnet, har vi også altid en Securitas-vagt tæt på dig. Vi er derfor hurtigt fremme, hvis uheldet skulle være ude. 

Bedre uddannede vagter

Uddannelse gør de gode endnu bedre! Derfor havde vi i 2018 4,3 uddannelsesdage pr. medarbejder, hvilket er markant mere end det lovmæssige krav.  

OHSAS-certificeret

Securitas er som det eneste sikkerhedsselskab OHSAS-certificeret, fordi vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø er med til at skabe motiverede medarbejdere. 

ISO 9001-certificeret 

Vi lever op til ansvarlige standarder for dokumentation og opbevaring af fortrolige oplysninger, vi arbejder fokuseret med kvalitetsmål/løbende udvikling og foretager årlige kontroller. 

GDPR

Securitas arbejder efter ISO 27001 standarderne inden for IT-sikkerhed. Det betyder, at vi passer på dine personlige data på samme måde, som vi passer på dine værdier.