sanistål tilsyn vagt securitas danmark

Optimering af sikkerhedsløsning hos Sanistål

Opgradering af sikkerhedsløsningen i 40 butikker på en gang kan være noget af en udfordring, men gennem et tæt samarbejde præget af dialog, fleksibilitet og tillid har Sanistål i dag fået en tidssvarende løsning og en nemmere hverdag.

Opgradering af sikkerhedsløning

Sanistål ønskede at opgradere deres sikkerhedsløsning og få en fælles standard. "Securitas er en af de få vagtleverandører i Danmark, der kan løfte en stor og landsdækkende aftale, og det var et væsentlig parameter i prækvalifikationen", udtaler Michael Højbjerg, Indkøbschef hos Sanistål.

Løsning

Securitas designede en ny sikkerhedsløsning, hvor fokus var på at optimere og samle alle Saniståls butikker i én løsning, herunder sikre at der uanset ydelse kun er et kontaktsted. "Det, vi fokuserede mest på i aftalen, var en gennemsigtig og fleksibel struktur, der for eksempel gør det nemt for os at starte nye butikker op og flytte eksisterende butikker", udtaler Michael Højbjerg.

Resultat

Med en så omfattende aftale, hvor implementeringen skulle foregå inden for en kort periode, var der et stort behov for koordinering, så de værste bump på vejen undgås. Det var uhyre vigtigt, at Securitas påtog sig projektlederrollen i det forløb, og Sanistål er i dag tilfredse med deres sikkerhedsløsning.

"Vi har i dag en up to date og velfungerende sikkerhedsløsning, der hviler på en fleksibel og gennemsigtig aftaleplatform", udtaler Michael Højbjerg. Mette Liltorp, der er Indkøber og sidder med det daglige ansvar, fortsætter, "Den daglige gang kører rigtigt fint, hvilket er en kæmpe lettelse for os, at vi ikke hele tiden behøver at involvere os".

Læs mere om de ydelser, vi hjælper Sanistål med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data