semler bilforhandler autoindustri securitas danmark tilsyn

Fleksibel videoløsning passer på Semlers biler

Som følge af forsikringskrav og for mange udfordringer med deres elektriske hegn valgte Volkswagen Aalborg at forbedre deres sikkerhedsløsning med en videoløsning. Den lever til fulde op til kundens forventninger med større tryghed, ingen fejlalarmer på hegnet og nedsat selvrisiko hos forsikringsselskabet.

Udfordring

Volkswagen Aalborg, der er en del af Semler Gruppen, har haft en del udfordringer med deres elektriske hegn i form af mange fejlalarmer og lange "nedeperioder". De har derfor været nødt til at forbedre deres sikkerhedsløsning for at kunne leve op til forsikringsselskabets krav.

Løsning

I tæt samarbejde med Securitas er Volkswagen Aalborg kommet frem til en opgradering af sikkerhedsniveauet ved hjælp af videoovervågning. Det nye sikkerhedssetup består af følgende elementer:

  • Tre termiske kameraer, der overvåger og reagerer på hændelser
  • Et dome kamera til rundering og verifikation
  • To højtalere til at anråbe eventuelle indtrængende
  • Alarmpatrulje kørsel ved alarm
  • Driftsovervågning døgnet rundt
  • Opkobling og alarmbehandling på Securitas kontrolcentral
  • Fuld service og vedligeholdelse samt årligt eftersyn
  • En lukkerunde alle årets dage i tidsrummet kl.17-20

Resultat

Den nye sikkerhedsløsning har til fulde levet op til Semlers forventninger og givet flere fordele. Semler har kunnet spare adskillige runderinger væk, nu hvor der i stedet er døgnovervågede kameraer. Der har heller ikke været fejlalarmer på det elektriske hegn siden takket være kameraerne.

"Videoløsningen er den mest fleksible sikkerhedsløsning. Vi kan tilpasse det, som vi vil, og så giver det os tryghed at vide, at der er menneskelige øjne på vores værdier", udtaler Nils Rodh, Fillialchef hos Volkswagen Aalborg

I forhold til forsikringsselskabets krav har den nye sikkerhedsløsning gjort det muligt for Semler at sænke deres selvrisiko. "Securitas har været rigtig gode til at sætte sig ind i forsikringsselskabets krav. De har haft styr på det hele, hvilket har gjort det nemt for os som kunde", udtaler Nils Rodh.

Læs mere om de services, vi hjælper Semler med:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data