skejby byggeplads securitas danmark

Fleksibelt sikkerhedssetup på Danmarks største byggeplads

Over 130.000 m2 byggeplads, der over flere år løbende ændrer sig. Således lød udfordringen for byggerådgiveren, FM Bygningsdrift, i efteråret 2012, hvor de blev sat på opgaven.

Udfordring

Projektet krævede et fleksibelt og skræddersyet sikkerhedssetup samt forståelse for logistikken på en byggeplads. Yderligere ligger byggepladsen i udkanten af byen, hvilket kræver løbende overvågning både om dagen, natten og i weekenderne. For at imødekomme kundens behov fik FM Bygningsdrift Securitas til at varetage sikkerheden i setuppet.

Løsning

I normal arbejdstid har portvagten overblik over sikkerheden på byggepladsen, sørger for at lukke kørende håndværkere ind og ud, holder øje med kameraerne osv. Uden for normal arbejdstid tager de runderende vagter over med 20 mobile patruljeringer pr. nat og 25 patruljeringer pr. døgn i weekenderne. Disse forhindrer og forebygger hærværk, indbrud og tyveri samt sikrer, at der ikke er forhold, der forsinker logistisken.

Udenfor normal arbejdstid har Securitas' kontrolcentral overblikket over sikkerheden på byggepladsen gennem et avanceret videoanlæg med kameraer, højtalere, tyverialarmer og et trådløst netværk. Ved hjælp af kameraerne foretages der områdesikring, videotilsyn med alarmer, genkendelse af nummerplader samt operationel overvågning af videosystemet.

Resultat

Runderingernes store synlighed har haft stor præventiv effekt over for uønskede aktiviteter og dermed eventuel hærværk og indbrud på byggepladsen. Derudover har kunden fået et højt sikkerhedsniveau døgnet rundt uden at skulle betale vagter for at være til stede hele tiden. Kunden har en proaktiv løsning, hvor kameraerne sørger for, at der bliver reageret, før problemer opstår. Kameraerne er yderligere medvirkende til at mindske antallet af falske alarmer og udrykninger og sikrer dermed lavere omkostninger.

Læs mere om de services, vi hjælper med på byggepladsen:

Kontakt os for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data