vagt sikkerhed Securitas

Vi investerer i dig

I Securitas tror vi på, at hver dag byder på muligheder for, at vi kan blive bedre til det, vi gør. Det indebærer, at vi investerer langsigtet i vores medarbejdere.

Uddannelse

I Securitas er vores efteruddannelse organiseret på forskellige måder. Vi kan tilbyde klasseundervisning gennem længere forløb, mentorordninger, praktikforløb og den læring, som finder sted, når du udveksler viden med dine kolleger. På den måde bliver vi alle sammen hele tiden dygtigere. Hvis du har energien og viljen, så har vi den grundlæggende og specialiserede uddannelse, du skal bruge for at opbygge ekspertise inden for sikkerhed. 

Karrieremuligheder

Når du kaster dig ud i de udfordringer og belønninger, som en karriere i sikkerhedsindustrien bringer med sig, så har du fortjent en chance for at avancere dig. I Securitas tilbyder vi dig to sikre veje til succes. Til dem, som er interesserede i ledelse, har vi en karrierevej, som fører til rollen som supervisor, teamleder eller segmentchef. Du kan også vælge at flytte til et område inden for vores virksomhed, som passer særlig godt til dine evner og interesser, og hvor du kan blive specialist. Valget er dit.

Udviklingsmuligheder

Som en del af den forpligtelse, vi påtager os for din karriereudvikling, tilbyder vi legater og andre muligheder, som kan hjælpe dig med at udvikle din viden og dine kompetencer og med at dele det, du lærer, med dine kolleger.

Vi tror på, at man skal investere i fremtiden. Gør du?