Securitas female security officer Amsterdam

Mød en Securitas medarbejder

Alle i Securitas har en historie at fortælle. Vi opererer over hele verden, og vi arbejder hårdt for at gøre livet mere trygt og sikkert for vores kunder. Vi vil gerne fortælle dig, hvad det betyder at være en del af Securitas teamet. Det gør vi ved at introducere dig for nogle af vore hverdagens helte.

Johnny Løjborg, vægter i Security Services, Esbjerg

"Jeg har rigtig mange gode og hjælpsomme kolleger, som alle bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde, og at der er en god stemning på arbejdspladsen. Securitas er også gode til at tage hånd om deres medarbejdere, og de har stort fokus på medarbejdernes trivsel. Det er med til at gøre Securitas til en god arbejdsplads."

Nicolai Juhl, Afdelingsleder Mobile Services, Kolding

"Jeg er utrolig glad for mit arbejde og ser min arbejdsplads som "Verdens sjoveste kontor. Efter 10 år i forsvaret, nu på 12. år hos Securitas, hvoraf de seneste 3 år har været som driftsleder har jeg erfaret, at situationsbestemt ledelse krydret med humor, et højt kommunikationsniveau, samt medinddragelse er fundamentet for et engageret og ansvarsbevidst personale."

Morten Jørgensen, Chef Security Operating Center, Odense

"Securitas er en fantastisk virksomhed, hvis man ønsker at gøre karriere. Jeg startede selv som deltidsvagt tilbage i 1999, og har siden haft forskellige kasketter på lige fra supervisor, driftsleder, kvalitets- og sikkerhedschef til chef for vores kontrolcentraler. Det har været utrolig motiverende at få nye udfordringer og tilegne mig nye kompetencer."

Jesper Christensen, Mentor i projektet Go-For-It, Næstved

"Jeg arbejder som mentor i vores unge projekt, Go-For-It, hvor jeg hjælper udsatte unge i alderen 15-30 år ind på arbejdsmarkedet. Jeg drives af den forskel, jeg gør for de unge ved, at jeg hjælper dem med praktiske ting, og samtidig er jeg med til at opbygge deres selvtillid og deres tro på, at de kan blive til noget. På den måde er jeg med til at vende billedet af deres egen succes. Og når jeg opnår at få de unges accept, så er mit job som mentor en ren vitaminbombe. Det er det, som motiverer mig."
Kontakt HR for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data