Hvorfor Securitas?

Forestil dig en arbejdsplads, hvor du kan være, hvor det sker. Når alarmen går, når kunden har brug for hjælp, eller hvis der er problemer og optøjer, er du den første på stedet. Det er din tilstedeværelse, dine handlinger og dit nærvær, der kommer til at gøre en forskel. Vil du være, hvor det sker?

Skab trygheden

Hos os bliver du en del af et stærkt sammenhold, som hver dag hjælper med at skabe tryghed for vores kunder, vores samfund og for hinanden. Vi er stedet, hvor du kan regne med, at ledere og kollegaer har din ryg, når du løser opgaver og udfordringer. Og hvor du kan stole på, at vi har øje for mennesket bag uniformen, så du bliver klædt på med rette udstyr og god træning, så du er 100 % klar til at skabe tryghed.

Grib udfordringen

I Securitas bliver du godt udfordret, både fagligt og menneskeligt. Du får albuerum til at udleve dine ambitioner og mål, for her er højt til loftet og mulighederne mange. Du kan udvikle dig ved at gå fra vikar til faste vagter, fra nat til dag og fra nyansat til nyudnævnt leder – eller til helt nye arbejdsområder. Vi har organiseret os på den måde, at du får ansvar fra dag 1 af, for i Securitas er vi alle med til at løfte samfundskritiske opgaver, hvilket vi er ret stolte af.

Mærk sammenholdet

Hos os kan du altid regne med, at teamet har din ryg og støtter dig hele vejen, når du skal træffe beslutninger på stedet, eller hvis du har haft en ubehagelig oplevelse. Du får nærværende og opmærksomme ledere, der også selv tager receptionsvagter, samler papir op eller kører på alarmpatrulje, fordi vi har indrettet det på den måde, at hver leder driver sin del af virksomheden, som var det deres egen forretning. Det siges, at når du først har mærket sammenholdet i Securitas, er det svært at give slip på, og det handler om, at vi er der for hinanden hele vejen rundt.

Skab Trygheden • Grib Udfordringen • Mærk Sammenholdet

Vær hvor det sker - Securitas