Skip to main content

Kundeløsninger

Fra små bilforhandlere til store medicinalvirksomheder – vi hjælper kunder i alle brancher og af alle størrelser med at opnå tryghed og sikkerhed. Vi skræddersyer løsninger til hver enkelt kunde med udgangspunkt i vores erfaringer.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

 

Hvem hjælper vi?

Vi leverer sikkerhed til banker, industrivirksomheder, produktionsvirksomheder, fødevarevirksomheder, butikker, storcentre, hoteller, restauranter, byggepladser, kontorbygninger, kommuner og meget mere.

Private virksomheder

Sikkerhed og tryghed er vigtigt for alle virksomheder, hvad enten I er 20 eller 200 ansatte. Vi skræddersyer vores løsninger til jeres virksomhed, så I får den bedste sikkerhed til den rigtige pris.

Læs mere om sikkerhed til private virksomheder

Offentlige virksomheder

Sikkerhedsvagter i jobcentrene, lukkevagter på rådhuset eller runderinger på kommunens ejendomme rundt omkring i byen. Securitas tilbyder det hele, og vi hjælper en bred vifte af offentlige virksomheder.

Læs mere om sikkerhed til offentlige virksomheder

Vi kender også din branche

Med over 2100 erhvervskunder fordelt over hele landet har vi erfaring indenfor næsten alle brancher. Derfor vil branchenormer, forsikringskrav og meget mere altid være en del af rådgivningen, når vi sammen skræddersyer den helt rigtige sikkerhedsløsning til din virksomhed.

 

International viden, lokal erfaring

Vi er en del af Securitas på globalt plan, og vi kan trække på viden fra 370.000 kollegaer, når vi rådgiver om sikkerhedsløsninger. Samtidig bruger vi vores lokale erfaring med danske virksomheders krav og behov, så vi får skræddersyet den helt rigtige løsning.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede