Skip to main content

Fremtidens kontrolcentral

Som en af landets førende kontrolcentraler udvikler vi os løbende i takt med de stigende krav på markedet. I dag tager vi det næste naturlige skridt i rejsen mod fremtidens kontrolcentral. Vi samler pr. 1. januar 2022 vores to kontrolcentraler på én lokation i Glostrup. På den måde samler vi teknologi, viden, drift og medarbejdere under samme tag.

Hvad har det af betydning for mig som kunde?

Vi har i de seneste år skiftet vores IT-systemer og opererer allerede i dag begge lokationer i ét samlet system. Sammenlægningen vil derfor ske gradvist, og som kunde vil du ikke mærke noget i forhold til den daglige drift. Dine kontaktpersoner forbliver ligeledes de samme.

Men vi er overbeviste om, at du i det løbende samarbejde vil kunne mærke det store fokus, vi har på at levere den bedste kontrolcentralservice til vores kunder.  

Skal jeg gøre noget?
Nej, du skal intet gøre. Din aftale forsætter præcis som hidtil. Du ringer stadig til det samme telefonnummer og får stadig den samme kompetente hjælp, som du har været vant til, hvad enten du har haft kontakt til vores kontrolcentral i Odense eller i Glostrup.

Vil du vide mere?

Vi deler løbende relevant info om fremtidens kontrolcentral her på siden.

Har du spørgsmål til, hvad sammenlægningen betyder for dig som kunde hos Securitas, kan du kontakte Jesper Veit på jesper.veit@securitas.dk eller Steen Sørensen på steen.soerensen@securitas.dk