Skip to main content

Offentlige virksomheder

Sikkerhedsvagter i jobcentrene, lukkevagter på rådhuset eller runderinger på kommunens ejendomme rundt omkring i byen. Vi hjælper i dag over 2100 offentlige og private virksomheder med at skabe sikkerhed og tryghed.

Én leverandør til al din sikkerhed

I Securitas har vi bred erfaring med at skabe sikkerhed og tryghed hos både private og offentlige virksomheder. Vi har både størrelse og viden til at skræddersy en komplet sikkerhedsløsning til dine behov, hvor vi kombinerer et væld af forskellige løsninger på tværs af bygninger. Du kan læse mere om vores enkelte services her, men du kan også kontakte en sikkerhedskonsulent for at få snak om lige præcis dine behov. 

Vagt

Vil du sikre dig, at dine ansatte og dine bygninger er i trygge hænder, så vælg en Securitas-vagt. Vores vagter arbejder bl.a. i kommuner, jobcentre og borgerservicekontorer.

Læs mere om vagt

Videoovervågning

Med vores intelligente videoovervågningsløsning kan vi effektiv vis sikre bygninger på mange forskellige lokationer. Læs mere om, hvordan vores intelligente overvågning virker.

Læs mere om videoovervågning

Sikkerhedsrådgivning

Med vores intelligente videoovervågningsløsning kan vi effektiv vis sikre bygninger på mange forskellige lokationer. Læs mere om, hvordan vores intelligente overvågning virker.

Læs mere om sikkerhedsrådgivning

Helbred & omsorg

Vi står ikke bare for sikkerhed, men også tryghed. Derfor hjælper vi bl.a. flere kommuner med at løfte ældre borgere og tilbyder stressbehandling og forebyggende kurser.

Læs mere om helbred & omsorg

Mentorprogram

I samarbejde med flere kommuner hjælper mentorprogrammet Go-For-It med at få udsatte unge i alderen 15-30 år sluset ind på arbejdsmarkedet og gjort dem selvstændige og uafhængige. Læs mere om mentorprogrammet her.

Læs mere om mentorprogram

Securitas sikkerhedsservices

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Læs mere om sikkerhedsservices

Hvorfor skal du vælge os?

Når du vælger Securitas som sikkerhedsleverandør, vælger du en leverandør, du kan stole på. Vi ved, hvad der virker, hvordan vi hjælper dig, og hvad der skal være styr på. Både af de praktiske og de formelle ting – som fx certificeringer og overenskomster.

  • Danmarks største vagtleverandør
  • Kort responstid
  • Bedre uddannede vagter
  • OHSAS & ISO 9001 certificeret
  • Vi følger GDPR loven
Få en gratis risikovurdering

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede