Offentlige virksomheder

Sikkerhedsvagter i jobcentrene, lukkevagter på rådhuset eller runderinger på kommunens ejendomme rundt omkring i byen. Vi hjælper i dag over 2100 offentlige og private virksomheder med at skabe sikkerhed og tryghed.

Én leverandør til al din sikkerhed

I Securitas har vi bred erfaring med at skabe sikkerhed og tryghed hos både private og offentlige virksomheder. Vi har både størrelse og viden til at skræddersy en komplet sikkerhedsløsning til dine behov, hvor vi kombinerer et væld af forskellige løsninger på tværs af bygninger. Du kan læse mere om vores enkelte services her, men du kan også kontakte en sikkerhedskonsulent for at få snak om lige præcis dine behov. 

Vagt

Vil du sikre dig, at dine ansatte og dine bygninger er i trygge hænder, så vælg en Securitas-vagt. Vores vagter arbejder bl.a. i kommuner, jobcentre og borgerservicekontorer.

Læs mere om vagt

Videoovervågning

Med vores intelligente videoovervågningsløsning kan vi effektiv vis sikre bygninger på mange forskellige lokationer. Læs mere om, hvordan vores intelligente overvågning virker.

Læs mere om videoovervågning

Sikkerhedsrådgivning

Med vores intelligente videoovervågningsløsning kan vi effektiv vis sikre bygninger på mange forskellige lokationer. Læs mere om, hvordan vores intelligente overvågning virker.

Læs mere om sikkerhedsrådgivning

Helbred & omsorg

Vi står ikke bare for sikkerhed, men også tryghed. Derfor hjælper vi bl.a. flere kommuner med at løfte ældre borgere og tilbyder stressbehandling og forebyggende kurser.

Læs mere om helbred & omsorg

Mentorprogram

I samarbejde med flere kommuner hjælper mentorprogrammet Go-For-It med at få udsatte unge i alderen 15-30 år sluset ind på arbejdsmarkedet og gjort dem selvstændige og uafhængige. Læs mere om mentorprogrammet her.

Læs mere om mentorprogram

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

 

Hvorfor skal du vælge Securitas?

Når du vælger Securitas som sikkerhedsleverandør, vælger du en leverandør, du kan stole på. Vi ved, hvad der virker, hvordan vi hjælper dig, og hvad der skal være styr på. Både af de praktiske og de formelle ting – som fx certificeringer og overenskomster.

Danmarks største vagtleverandør

Med over 850 Securitas-vagter på landevejene, i butikkerne og hos virksomheder er vi Danmarks største vagtleverandør, og vi løser derfor både små og store opgaver.

Kort responstid

Vi har over 135 patruljebiler på vejene i hele landet, også i nærheden af dig. Det betyder, at vi har en imponerende kort responstid, hvis dine alarmer går.

Bedre uddannede vagter

Vi tror på, at oplæring og uddannelse inspirerer vores medarbejdere til at yde deres bedste. Derfor havde vi i 2018 4,3 uddannelsesdage pr. medarbejder.

OHSAS-certificeret

Securitas er som det eneste sikkerhedsselskab OHSAS-certificeret, fordi vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø er med til at skabe motiverede medarbejdere.

ISO 9001-certificeret

Vi lever op til ansvarlige standarder for dokumentation og opbevaring af fortrolige oplysninger, vi arbejder fokuseret med kvalitetsmål/løbende udvikling og foretager årlige kontroller.

GDPR

Securitas arbejder efter ISO 27001 standarderne inden for IT-sikkerhed. Det betyder, at vi passer på dine personlige data på samme måde, som vi passer på dine værdier.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede