Små virksomheder

Securitas skaber tryghed i alt fra de store virksomheder til de helt små. Så uanset om din virksomhed er lille, mellemstor, et kontor eller en butik, hjemme eller flere steder, står vi altid klar med sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til netop din virksomhed. Ring til os på +45 7027 0727, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at vide mere.

Få gratis risikovurdering

Sikkerhedsløsninger til små virksomheder

Vi tilbyder løsninger, der matcher dit specifikke sikkerhedsbehov, så hvad end du skal bruge overvågningskameraer, tyverialarmer, alarmpatrulje, adgangskontrol, brandsikring eller noget helt sjette, kan vi tilrettelægge en sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til netop din virksomhed.

Du er kun 3 skridt væk fra fuld beskyttelse

  • Gratis risikovurdering – med tilpasset sikkerhedstilbud fra en af vores sikkerhedseksperter.
  • Installation af en certificeret Securitas partner.
  • Et alarmsystem med overvågning, som giver tryghed til dig og dine medarbejdere.
Ring her og få en gratis risikovurdering

Hvordan fungerer det?

Efter at du har bestilt en gratis risikovurdering, vil en af vores sikkerhedseksperter komme ud til din virksomhed og analysere, hvilke sikkerhedsrisici din virksomhed har. Dette vil typisk være faktorer, som kan give skader eller værditab for din virksomhed. Det kunne fx være risici som indbrud, vandskader, hærværk, brand, mm. Risikovurderingen giver et overblik over, hvilke konsekvenser det kunne have for din virksomhed, hvis skaden skulle ske, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger der kunne være fordelagtigt at installere for at undgå tab på bundlinjen. Herefter vil en installatør ankomme til din virksomhed og installere de aftalte sikkerhedsforanstaltninger. Når din virksomhed er sikret, vil kontakten fortsætte gennem din faste kontaktperson fra Securitas, som altid er klar til at hjælpe dig.

Hvorfor vælge Securitas?

Som globalt ledende inden for sikkerhed kan vi tilbyde den bedste løsning til at beskytte dig og din virksomhed. Uanset hvilken sikkerhedsløsning du vælger, kan du få glæde af disse fordele:

  • Gratis personlig risikovurdering
  • Fleksible løsninger, der vokser sammen med din virksomhed
  • 24/7 overvågning af vores certificerede kontrolcentral
  • Hurtig alarmudrykning fra vores patruljevagter
  • Gennemsigtig rapportering og fakturering

Kontakt os og få en gratis risikovurdering

Ring til os på +45 7027 0727 eller udfyld formularen nedenunder, så vil en af ​​vores sikkerhedseksperter kontakte dig og lave en aftale til din gratis risikovurdering.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede