Skip to main content

Store virksomheder

Vi hjælper i dag over 2100 kunder med at sikre deres virksomheder. Alt fra et simpelt set-up med smart videoovervågning til de helt store totalløsninger med portvagter, videoovervågning, elektronisk sikkerhed, receptionsservice og døgnvagter.

Få gratis risikovurdering

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Én leverandør til al din sikkerhed

Takket være vores størrelse kan vi tilbyde dig alt indenfor sikkerhed – og lidt til. Du behøver altså ikke bruge tid og energi på at lede efter flere leverandører og håndtere flere fakturaer. Vi leverer både vagter, overvågning, alarm, tekniske løsninger og alt, hvad du ellers har behov for.

Videoovervågning

Vi holder øje med din virksomhed 24/7. Bl.a. gennem videokameraer, der kan sende livebilleder til vores kontrolcentral, når der er ubudne gæster.

Læs mere om videoovervågning

Vagt

En vagt fra Securitas er ikke bare en vagt. Vi tilbyder sikkerhedsvagt, patruljevagt, butiksvagt, centervagt og midlertidig vagt af højeste kvalitet, altid tilpasset jeres behov.

Læs mere om vagt

Reception

Med Securitas Receptionsservice slipper du for besværet ved at drive din egen reception uden at gå på kompromis med den gode service.

Læs mere om receptionist

Adgangskontrol

Hovedindgangen er en af de største sikkerhedsrisici i en virksomhed, hvis du ikke kontrollerer, hvem der kommer ind af den. Derfor er adgangskontrol vigtigt. Adgangskontrol kan foregå på mange måder og tilpasses altid din virksomheds behov.

Læs mere om adgangskontrol

Sikkerhedsrådgivning

Securitas Rådgivning hjælper dig med at identificere trusler og risici takket være vores rådgivere med ekspertviden inden for sikkerhed og teknologi.

Læs mere om sikkerhedsrådgivning
Sikkerhedsvagt

Securitas sikkerhedsservices

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Hvorfor skal du vælge Securitas?

Vi er sat i verden for at gøre den tryg og sikker, og det sætter vi en ære i. Derfor vil du som vores kunde også opleve, at vi strækker os rigtigt langt for at imødekomme dig. Service er en del af vores DNA, men der er også mange andre grunde til at vælge os som sikkerhedsleverandør:

  • Danmarks største vagtleverandør
  • Kort responstid
  • Bedre uddannede vagter
  • OHSAS-certificeret
Få en gratis risikovurdering