reception sikkerhedsreception securitas danmark

Domiciler

Vores kunder i dette segment rækker fra property management virksomheder, Corporate office buildings, multi-tenant buildings, Facility Management virksomheder til High-rises. Vi skræddersyer hver løsning individuelt efter den enkelte kundes behov.

Har du behov for større sikkerhed i din bygning eller i dit kontorhus, så træk på vores erfaring og muligheder inden for branchen. Vi kan hjælpe dig med alt fra sikkerhedsreceptionister til videoovervågning og adgangskontrol.

Trygge rammer

For at sikre dig trygge rammer kan vi tilbyde dig en række forskellige sikkerhedsløsninger. Du kan læse mere om fire af dem nedenfor. Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte dig via kontaktformularen herunder til højre.

Kontakt os for mere information om trygge rammer til dit domicil:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data

Sikkerhedsreceptionister hos KLP

Gennem mange år har vi haft et godt samarbejde med KLP i Ørestaden på Amager, hvor vi blandt andet bemander deres reception med sikkerhedsreceptionister. Her kan du høre, hvad Stig Fermi-Erichsen fra KLP siger om samarbejdet med Securitas.

KLP reception danmark securitas

Trygt kontorhus hos KLP

"Sikkerhedsreceptionisters tilstedeværelse i KLP gør, at de ansatte føler sig trygge i deres hverdag, hvilket er afgørende, både for os og for de virksomheder, der lejer sig ind."

Læs hele historien her