vagtbil alarmpatrulje tyveri

Erhvervs- og boligområder

Erhvervsområder og nogle boligområder er særligt udsat for indbrud, hærværk og tyverier. Det er ofte en dyr løsning med en fast tilknyttet vagt. Vi har specialiseret os i sikring af industrikvarterer og boligområder og har udviklet et koncept, der sikrer dig en driftsikker zone for erhvervslivet og en tryg zone for private.

Flere virksomheder/boliger - en områdevagt

Konceptet er opbygget ud fra "timeshare" tankegangen, hvilket betyder, at flere virksomheder/boliger deler samme vagt. Vores vægtere bevæger sig kontinuerligt i området, og virksomhederne/boligerne i det givne område kan tilmelde sig ordningen.

Omfanget af områdevagten kan tilpasses det enkelte område, men består oftest af en permanent områdevagt i perioder, hvor der erfaringsmæssigt er størst risiko for kriminelle handlinger. Områdevagtens opgave er dels at forebygge kriminalitet samt at observere og gribe ind, hvis der konstateres uregelmæssigheder (brand, tyveri, hærværk etc.) i området.

Et spørgsmål om tillid

At Securitas' medarbejdere bliver ansat til at føre tilsyn med jeres virksomhed, er en stor tillidserklæring, som vi er meget bevidste om. Derfor bliver vores medarbejdere specielt instrueret til hver enkelt opgave og bliver suppleret med vores stregkodesystem, der opsættes ved de virksomheder/boliger, der indgår i ordningen. Stregkodesystemet betyder, at vi altid kan dokumentere, hvor og hvornår vagten har været på de givne steder.

Sikring af dit erhvervs- eller boligområde

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de sikkerhedsløsninger, der kan være med til at højne sikkerheden i dit område. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder.

Kontakt os for at høre mere om sikkerhedsmulighederne i dit område

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data
semler bilindustri autobranche securitas danmark

Fleksibel videoløsning passer på Semlers biler

”Videoløsningen er den mest fleksible sikkerhedsløsning. Vi kan tilpasse det, som vi vil, og så giver det os tryghed at vide, at der er menneskelige øjne på vores værdier”, udtaler Nils Rodh, Fillialchef hos Volkswagen Aalborg

Læs hele historien her