industri vagt securitas danmark

Industri

På tværs af brancher befinder danske industrivirksomheder sig i markeder, der er præget af hård konkurrence. I kampen om markedet er ingen metoder eller midler hellige - fra netværk og hacking til indbrud og industrispionage. Men ikke kun konkurrencen er intens. Også kravene til dokumentation i produktionen er større end nogensinde før og efterlader ingen plads til fodfejl. 

Sikkerhed er en nødvendighed i kampen om markedet

Vores mål er at sikre din virksomhed. Med rundering og overvågning tager vi hånd om sikring af virksomhedens fysiske rammer, og vi bidrager til dokumentationen gennem registrering af alt fra medarbejdere og gæster til lastbiler og leverancer.

I Securitas er nærledelse en grundlæggende del af vores tilgang til arbejdet med sikring, og vi prioriterer nærkontakt til kunderne højt. Den tætte kontakt giver os et stærkere grundlag for at samarbejde, og det gør os til en bedre sparringspartner. Med kendskab til din værdikæde kan vi bedre håndtere de processer, som har betydning for dig, når nye udfordringer opstår.

Sikkerhedsløsninger til industrien

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de sikkerhedsløsninger, som vi kan hjælpe dig med inden for industri. Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder.

Kontakt os for mere information om sikkerhedsløsninger til industrien:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data