Installatør

Konkurrencen om kunderne er hård. Der er færre tid at bruge på dem, men samtidig er det vigtigt at vedligeholde og styrke deres loyalitet. Med disse udfordringer kan det være effektivt med en god, professionel samarbejdspartner, der har erfaring med installatørmarkedet og mulighederne for at hjælpe dig i hverdagen.

Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandør, og da vi ikke selv leverer teknikken, har vi i mange år samarbejdet med installatører. Vi kender derfor dit marked og har gode erfaringer med de udfordringer, som du til tider står overfor.

Vi har Danmarks stærkeste beredskab, der er repræsenteret i hele landet med 19 afdelinger og +135 biler på vejene hver nat. Som den eneste sikkerhedsleverandør i Danmark har vi to landsdækkende kontrolcentraler, hvor den ene er det tidligere Dan Kontrol.

Et effektivt sikkerhedskoncept til dig som installatør

Vi har sammensat et enkelt men effektivt koncept til dig, hvor vi både tænker på dig og dine kunder. Nedenfor kan du se konceptets elementer, der på forskellige steder i din forretning kan bidrage til effektivitet og konkurrencedygtighed.

Vi kan også tilbyde dig forskellige former for rapportering - en af dem er vores kundeweb, som du kan læse mere om her.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder som installatør:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data