aalborg havn sikkerhed maritimsikkerhed havnesikkerhed sikkerhed havn krydstogtskib aalborg havn

Maritim

Når det kommer til sikring af skibsfart og havnefaciliteter, er der én udfordring, der overskygger alle andre: terror. Terrortruslen har medført et øget behov for kompetente sikringsløsninger, der skaber overblik over al færden på havnefaciliteterne og tryghed blandt operatører, passagerer, medarbejdere og alle andre brugere. 

Kontrol og dokumentation er samtidig påkrævet for at få og beholde den nødvendige ISPS-godkendelse, som er hele grundlaget for at kunne drive havnefaciliteterne og skibsfart. Alt skal registreres og dokumenteres - uanset om et krydstogtskib lægger til land, en rutebåd efterses på værftet eller et containerskib lastes inden afgang.

Sikring af dokumentation og drift

I Securitas har vi et indgående kendskab til den maritime sektor og relevante tendenser på verdensplan. Derfor kan vi yde dynamisk rådgivning og tilpasse vores løsninger, så de altid står mål med dine sikkerhedsrisici og dermed dine specifikke behov.

Med vores veluddannede vagter og digitale rapporteringssystemer sikres de fysiske faciliteter, mens al færden på havnen registreres. Det sikrer både det fulde overblik, og at der er let adgang til alle informationer i tilfælde af inspektion.

Sikre rammer

For at sikre dig et trygge rammer kan vi tilbyde dig en række forskellige sikkerhedsløsninger. Du kan læse mere om fire af dem nedenfor. Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte dig via kontaktformularen herunder til højre.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder inden for sikkerhed til maritim eller logistik

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data
maritim havn havnesikkerhed aalborg havn securitas

Service og sikkerhed i Aalborg Havn

I tæt samarbejde med Securitas udviklede Aalborg Havn et sikkert og effektivt sikkerhedssetup, der stort set har fungeret efter bogen lige siden.

Læs hele historien her