museer smk kustode securitas danmark

Museer

Sikring af et museum er en paradoksal opgave, hvor sjældne kulturgenstande og uvurderlig kunst på en gang både skal vises frem og bevogtes. Derfor skal vagterne også besidde en særlig evne til at balancere mellem rollerne som vagt og vært. Med varsomhed skal vagten sikre, at museets besøgende får en indlevende og uforstyrret oplevelse af værket, uden at sikkerheden slækkes.

Sikring med øje for dine værdier

Når gæsterne går på opdagelse i kunsten og kulturens verden, er risikoen for uheld stor. Og uheldene kommer i mange former, og de kan være såvil tilsigtede som utilsigtede. Fra tyveri, hærværk og brand til en ivrig skoleklasse, der kommer for tæt på eller et utæt vandrør, der forvolder skade.

Det kræver ikke blot specialisering på et højt niveau, men også finesse og agtpågivenhed at minimere sikkerhedsrisiciene effektivt og diskret, mens gæsterne samtidig serviceres. Derfor er vores vagter uddannede i alt fra verbal konflikthåndtering og udvidet kundeservie til hjælperøgdykning og værdiredning ved brand eller vandskade.

Vagt og sikkerhed til museer

Vi vægter nærvær og transparens højt i samarbejdet med museets interne sikkerhedsafdeling, og al planlægning og koordinering foregår i tæt og åbent samarbejde - lige fra ansættelse af egnede vagter til vagtplanlægning og fælles morgenbriefing.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de sikkerhedsløsninger, der kan være relevante for dig som sikkerhedsansvarlig for et museum. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder.

Kontakt os for at høre mere om sikkerhedsmulighederne til dit museum:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data
SMK museum kunst securitas danmark

Securitas vogter Danmarks nationalskat

"Vi vægter vagternes sikkerhedsmæssige viden højt, da de bevogter uerstattelige værdier. For os er det også essentielt at vagterne er yderst serviceminded, da de er de første museets gæster møder".

Læs hele historien her