city patrol securitas danmark

Offentlig

Fra skoler, forvaltninger og museer til universiteter og transportmidler. Nogle steder skal offentligheden holdes ude, andre steder inviteres offentligheden indenfor med åbne arme, men alle har brug for sikring. Fra bevogtning af værdigenstande og opretholdelse af ro og orden blandt brugere til beskyttelse af bygninger mod hærværk og brand.

Sikring handler om dig

Vores store organisation, dybe faglighed og årelange erfaring sikrer dig, at du får den rigtige løsning.

Hos Securitas får du høj kvalitet til den aftalte pris uden overraskelser. Vi sælger ikke tyverialarmer fra hylden, men skaber de sikringsløsninger, der giver dig tryghed. Vi vægter transparens i alle forhold, så du altid ved, hvad du får, og hvad du betaler for.

Uddannet til dine behov

I arbejdet med din skræddersyede løsning trækker vi på erfaringer fra hele Securitas. Du får dit eget dedikerede team, der forstår dig, din hverdag og dine ønsker og prioriteringer. Vagterne i dit team er alle udstyret med vores markedsledende grunduddannelse og gennemgår specialisering efter dine specifikke behov - uanset om det er konflikthåndtering, brandslukning, udvidet førstehjælp eller noget helt andet.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de sikkerhedsløsninger, som kan være specielt relevante for dig som offentlig kunde. Er du interesseret i at høre mere om dine sikkerhedsmuligheder, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder som offentlig kunde:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data