shoppingcenter retail securitas danmark

Retail

Drift af en butik handler om glade og loyale kunder. Det får man kun gennem imødekommende behandling og god service fra alle. I Securitas ved vi, at kunderne ser vores vagter som en del af butikken - uanset hvilket logo han har på trøjen. Og sådan ser vi det også. Det er vores opgave at sikre butikken mod svind, tyveri, brand og andre sikkerhedsrisici, men vi skal også sikre, at personalet er trygt, kunden tilfreds og brandet beskyttet.

Vi er tæt på - din forretning og dit brand

I Securitas løser vi ikke blot sikringsopgaver, vi skaber også værdi for dig. I den indledende og åbne dialog, hvor vi skræddersyr en sikringsløsning, der sikrer, at dine behov og ambitioner kommer i forreste række. Men vi er også til stede i hverdagen og bidrager med værdifuld udvikling af forretningen. Det kan være rådgivning om brand- og evakueringsprocedurer eller bemanding i forbindelse med særlige hændelser som terror.

En ressource i hverdagen

Vores vagters grunduddannelse er målrettet retailbranchens typiske udfordringer som førstehjælp, konflikthåndtering, pågribelse af tyve, gerningsstedsberørelse og håndtering af evakuerings- og brandsystemer.

Men vi er fleksible og kan bistå med lige det, der skaber værdi for dig. Det kan være uddeling af parkeringsafgifter, kontrol af nødbelysning og elevatorer eller håndtering af situationer, der kan afføde negativ omtale på sociale medier. Vi kan også understøtte dine salgsinitiativer med persontællere, målrettede apps og nummerpladegenkendelse eller hjælpe med at identificere potentialer for energioptimering.

Et trygt butiksmiljø

Hos Securitas er vi mere end vagter. Vi er dine ambassadører, der beskytter dit brand og tager ejerskab for din forretning, så du kan koncentrere dig om kunderne.

Kontakt os for mere information om et trygt butiksmiljø:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data