Skip to main content

Om os

Hos Securitas sigter vi ikke blot efter at drive en økonomisk velfungerende virksomhed, men også en ansvarlig virksomhed. En virksomhed, der tager ansvar for vores kunder, vores medarbejdere, vores klimapåvirkning og det samfund, vi er en del af.

Kvalitet og certificering

Vi sætter en ære i at leve op til kvalitetskrav og certificeringer, så vores kunder ved, at vi handler efter de samme høje standarder, som de selv gør.

Læs mere om kvalitet i Securitas

GDPR

Vi er sat i verden for at gøre verden til et tryggere sted for alle. Og det gør vi selvfølgelig også, når det gælder dine personlige data. Vi følger ISO27001 standarderne indenfor IT sikkerhed, og det kan du læse mere om her.

Læs mere om GDPR

CSR - Go-For-It

Med over 40 års erfaring med sikkerhed og tryghed i Danmark føler vi et ansvar for det samfund, vi er en del af. Det ansvar lever vi op til blandt andet gennem vores CSR-projekt Go-For-It.

Læs mere om Go-For-It

CSR - Bæredygtighed

Vi tager ansvar for klimaet ved hele tiden at lede efter mulige reduktioner af CO2-udledning, både i vores egen virksomhed og i de løsninger, vi tilbyder vores kunder. Læs mere i vores miljøpolitik.

Læs mere om vores CSR

Formål

Vi hjælper med at gøre din verden til et tryggere sted, det er vores formål. Det gennemsyrer alt, hvad vi gør, både i forhold til vores medarbejdere, vores kunder og vores omverden

Læs mere om vores formål

Arbejdsmiljø

Det er vores medarbejdere, der udgør kernen i vores forretning, og derfor investerer vi i at sikre dem det bedst mulige arbejdsmiljø.

Læs mere om vores arbejdsmiljø
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.