industri vagt rundevagt securitas danmark

Vores ansvar

For at forklare vores tilgang til ansvarlig forretning tager vi udgangspunkt i det helt grundlæggende ved sikkerhedsydelser: at sikre et konkret, socialt og økonomisk udbytte – ikke kun for vores kunder, men for en større gruppe mennesker eller endda et helt samfund.

Vi sørger for den basale sikkerhed, der gør det muligt for virksomheder og samfund at fungere og vokse. Vi sørger for sikkerhed og tryghed til mennesker, der arbejder, køber og interagerer med vores kunder. Yderligere udvikler vi specialiserede løsninger, der effektiviserer kunderne og minimerer deres miljømæssige indflydelse.

Imødekommende services

Et af vores største ansvar er at forbedre vores services, så de bliver endnu mere imødekommende og overkommelige for vores kunder. Vores services hjælper os til at give et positivt bidrag til samfundet og tilbyder vores stakeholders de største goder.   

Ansvarlig forretning er god forretning

Udover at forbedre vores services tager vi også del i en række aktiviteter og initiativer, så som nedsættelse af vores CO2 udledning, kontrol af indkøb og på flere områder bidrager til samfundet gennem forskellige former for sponsorater. Selvom disse aktiviteter og initiativer udgør et sekundært fokus, er de stadig vigtige.

Alt i alt, ved at drive vores forretning ansvarligt opnås en række positive resultater. Vi tror på, at ansvarlig forretning er en god forretning.

Hvad bruger vi dine personlige data til?