Vores ansvar

Hos Securitas sigter vi ikke blot efter at drive en økonomisk velfungerende virksomhed, men også en ansvarlig virksomhed. En virksomhed, der tager ansvar for vores kunder, vores medarbejdere, vores klimapåvirkning og det samfund, vi er en del af. Her kan du læse mere om vores tiltag på de forskellige områder.

Kvalitet og certificering: Vi sætter en ære i at leve op til kvalitetskrav og certificeringer, så vores kunder ved, at vi handler efter de samme høje standarder, som de selv gør.

Læs mere om kvalitet og certificeringer

To vagter står i indgangen hos virksomhed

Arbejdsmiljø: Det er vores medarbejdere, der udgør kernen i vores forretning, og derfor investerer vi i at sikre dem det bedst mulige arbejdsmiljø. 

Læs mere om arbejdsmiljø

CSR: Med over 40 års erfaring med sikkerhed og tryghed i Danmark føler vi et ansvar for det samfund, vi er en del af. Det ansvar lever vi op til gennem vores CSR-projekt Go-For-It.

Læs mere om Go-For-It

Securitas vagt med bil

Bæredygtighed: Vi tager ansvar for klimaet ved hele tiden at lede efter mulige reduktioner af CO2-udledning, både i vores egen virksomhed og i de løsninger, vi tilbyder vores kunder.

Læs mere om CSR

Vores formål

Vi hjælper med at gøre din verden til et tryggere sted, det er vores formål. Det gennemsyrer alt, hvad vi gør, både i forhold til vores medarbejdere, vores kunder og vores omverden. Du kan læse mere om vores formål her.