områdevagt vagt vagtpatrulje alarm

CSR er også at tage ansvar

Securitas er specialist i at beskytte mennesker og bygninger. Ved at levere sikkerhed og tryghed til de lokalsamfund, hvor vi arbejder, bidrager vi til et mere bæredygtigt samfund. Vi leder ved at være et godt eksempel og sigter mod at gennemføre alle aspekter af vores forretning på en ansvarlig måde.

Bæredygtig udvikling

Corporate social responsibility er hver dag en integreret del af Securitas’ arbejde med sikkerhed. Vi tror på, at det er vigtigt for vores forretning, fordi det promoverer bæredygtig vækst og profit samtidigt med, at det skaber en konkurrencefordel i en ellers udfordret branche. Securitas tilbyder tjenester, der bidrager positivt til samfundet. Vores kunder kan findes i næsten alle brancher og segmenter, og nogle opererer i sektorer, der er vigtige for hele samfundet. Når vi leverer høj kvalitet og agerer på en ansvarlig og bæredygtig måde, kan vores kunder koncentrere sig om deres kerneforretning og udviklingen heraf.

 

At bidrage til et mere sikkert samfund

Sikkerhed og stabilitet er nøglen i et velfungerende samfund. Securitas' rolle er at hjælpe virksomheder og offentlige myndigheder med at levere den service og de ydelser, de er sat i verden for at gøre - uden afbrydelser. Beskyttelsen af ​arbejdspladser, offentlige områder og ejendomme spiller en vigtig rolle i, hvordan vi bidrager til et mere sikkert og bæredygtigt samfund. Derfor har vi blandt andet også førstehjælps- og livreddende udstyr med i vores biler. Uanset hvor du er, så er vi klar til at hjælpe.

 

En grøn profil

Vi bør alle bekymre os, om det samfund, vi er en del af. Det gør Securitas og vi ønsker at sætte vores præg og bidrage til en positiv samfundsudvikling. Én af måderne, hvorpå vi gør dette er ved at være opmærksom på miljøet. At udøve sikkerhedsservices kræver ikke udarbejdelse af grønne regnskaber. Ikke desto mindre tager Securitas vores ansvar for miljøet seriøst, og derfor arbejder vi efter en udledningspolitik. Som en del af vores politik har Securitas følgende overordnede mål for udslip:

  • At mindske den negative klimapåvirkning fra især transportmidler.
  • At undgå at anvende miljøfarlige stoffer, og søge at erstatte disse med mere miljøvenlige stoffer, også selvom dette har højere omkostninger for Securitas til følge.
  • At bidrage til forbedringer og sørge for, at affald håndteres på en måde, der er både sikker og miljøvenlig.
Kontakt HR for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data

Læs mere om CSR i Securitas her

Securitas Elbil