Skip to main content

CSR

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører forholder vi os naturligvis til, at vi har et ansvar at leve op til som virksomhed. Det ansvar forsøger vi at løfte ift. vores kunder, vores klima og vores samfund

Bæredygtige sikkerhedsløsninger

Vi arbejder med private og offentlige virksomheder af alle størrelser og indenfor alle brancher. På tværs af alle kunder fokuserer vi på at levere sikkerhedsløsninger, der er både trygge og bæredygtige. Har vores kunder særligt høje ambitioner eller specielle ønsker, udvikler vi gerne nye sikkerhedsløsninger til dem. Det har f.eks. været tilfældet med vores bæredygtige overvågningsløsning.

Læs mere om vores bæredygtige sikkerhedsløsninger

Klimabevidsthed i Securitas A/S

Selvom det ikke er nødvendigt at udarbejde et grønt regnskab, når man udøver sikkerhedsservices, tager Securitas vores ansvar for miljøet seriøst, og derfor arbejder vi efter en udledningspolitik. Som en del af vores politik har Securitas følgende overordnede mål for udslip:

  • At mindske den negative klimapåvirkning fra især transportmidler.
  • At undgå at anvende miljøfarlige stoffer og søge at erstatte disse med mere miljøvenlige stoffer, også selvom dette har højere omkostninger for Securitas til følge.
  • At bidrage til forbedringer og sørge for, at affald håndteres på en måde, der er både sikker og miljøvenlig.

Vi bidrager til et tryggere samfund

Vores formål er at gøre verden til et tryggere sted, og derfor føler vi også et ansvar for at bidrage til det samfund, vi er en del af. Det gør vi gennem vores CSR-projekt Go-For-It, hvor vores mentorer hjælper unge fra udsatte baggrunde godt ud på arbejdsmarkedet. Det kan være unge, der er kommet i klemme med kriminalitet, bander eller psykiske problemer, og som har brug for en ekstra chance. Dem hjælper vi med at blive selvstændige og selvforsørgende, så de får en tryggere hverdag.

Læs mere om Go-For-It