Securitas security guard Munich

Securitas Integrity Line

Securitas' mission er at beskytte hjem, arbejdspladser og fællesskaber, og vores drift er baseret på tre grundlæggende basisværdier: ærlighed, vagtsomhed og hjælpsomhed.

Rapporteringssystem til medarbejdere

Vi er stolte af vores medarbejdere, og vi ønsker, at de skal vide, at deres mening er vigtig i vores virksomhed. Vi har tillid til, at vores medarbejdere vil hjælpe os ved at tale, når en situation truer vores kerneværdier, etikker og vores omdømme. Når en medarbejder rapporterer om manglende overholdelse og problemstillinger, giver han eller hun os de oplysninger, der er nødvendige for at udbedre situationen. Derfor har vi etableret et rapporteringssystem til vores medarbejdere.

En supplerende kommunikationskanal

Systemet er tilgængeligt 24 timer i døgnet, syv dage om ugen og har ikke til hensigt at erstatte ledelsesansvaret, men er ment som et supplement. Vi opfordrer vores medarbejdere til at indberette sager til deres nærmeste leder, HR Direktør eller Økonomidirektør. Vi leverer denne yderligere kommunikationskanal for at give vores medarbejdere en anden mulighed for at udtrykke deres bekymringer.

 

Klik her for at komme videre til hjemmesiden for Securitas' Integrity line.