Skip to main content

Vores formål

Vi hjælper med at gøre din verden til et tryggere sted.

Vores formål

Hør vores tidligere CEO Tom Laursen fortælle om Securitas' formål.

To Securitas-vagter

Et formål, der forener os

I 2019 spurgte vi tusindvis af Securitas-ansatte over hele verden, hvorfor de går på arbejde hver dag, og hvad det er, så mange mennesker har til fælles på tværs af både landegrænser og kontinenter. Svaret blev til vores nye formål: Vi hjælper med at gøre din verden til et tryggere sted.

En mandlig securitas-vagt hjælper en mand ved en betalingsautomat

En tryggere verden

Vi har alle behov for at føle os trygge for at kunne nyde hverdagen derhjemme og på arbejdet. I takt med at verden udvikler sig hurtigere og hurtigere, så opstår der nye behov for sikkerhed i samme tempo. Det gør vores arbejde hos Securitas vigtigere end nogensinde før.

Kvindelig Securitas-strøgvagt i en gågade

Høje etiske standarder

Securitas blev grundlagt i 1934 og meget har ændret sig siden da. Men ikke vores principper. I dag så vel som tidligere handler vi altid ud fra vores tre kerneværdier: Ærlighed, hjælpsomhed og vagtsomhed. Og det tror vi på er en stor del af grunden til vores store succes. Vores grundlægger Erik Philip-Sörensen satte en høj professionel standard tilbage i 1934, og han havde særligt fokus på arbejdsmoral og -etik. Vores etiske standarder er formuleret i vores værdier, og dem navigerer vi stadig efter den dag i dag. Derfor er værdierne blevet en del af vores logo, symboliseret ved de tre røde prikker.