Skip to main content

Vores strategi

Hos Securitas vil vi ikke bare være en leverandør for vores kunder, men en samarbejdspartner. For vi ved, at det er det tætte samarbejde med vores kunder, der skaber den tryghed og de innovative løsninger, som vi er kendt for at levere.

To Securitas-vagter

Vi udvikler os sammen med vores kunder

Vi arbejder med kunder af alle størrelser og fra alle industrier, på tværs af private og offentlige virksomheder. Fælles for dem alle er, at deres sikkerhedsbehov løbende udvikler sig, og at de altid er på udkig efter den mest effektive og økonomiske løsning. Derfor har de fleste af vores kunder været hos os i mange år. Vi udvikler nemlig vores sikkerhedsløsninger i takt med vores kunder baseret på dybdegående risikoanalyser og løbende indsamling og analyse af data.

Lokal viden, globale erfaringer

Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi kender det danske marked godt. Men vi er også en del af en international koncern, som vi hele tiden henter inspiration og viden fra, ligesom vi samarbejder på tværs om internationale kunder. Derfor kan vi levere skræddersyede løsninger af international standard baseret på vores seks beskyttende services:

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.