tryghed sikkerhed vagt securitas

Vores værdier

Securitas' tre fundamentale værdier er: Ærlighed, Vagtsomhed og Hjælpsomhed. De fungerer som guidelines for alle ansatte til at bygge tillid med kunderne, kollegaerne og det omkringliggende samfund.

Ærlighed

En Securitas medarbejder er ærlig og derfor betroet til at arbejde selvstændigt på kundens område og med kundens værdier. Securitas går aldrig på kompromis i kravet om ærlighed. Ærlighed indbefatter også åbenhed omkring ens personlige mening og ingen tilbageholdelse af vigtige informationer eller rapporteringer. 

Vagtsomhed

Professionalisme indbefatter se, høre og evaluere. Professionelle medarbejdere udvikler en intuition, som hjælper dem til at bemærke ting, andre ikke gør. Denne vagtsomhed er nødvendig for at være opmærksom på potentielle ulykker, farer og risici, der kan finde sted på kundens område og arbejdsplads.

Hjælpsomhed

Når det er nødvendigt, vil en Securitas medarbejder hjælpe og yde assistance - også selvom det ikke direkte relaterer til hans eller hendes job. Dette er en del af den indsats, vi yder for at skabe tryghed og sikkerhed i livet.
Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data

Se med her: