Sikkerhed og tryghed er mange ting - få mere viden om dine muligheder her

Kun du ved, hvad der skal til for at du føler dig tryg og sikker i hverdagen. Securitas rådgiver gerne ud fra erfaring og viden, og du kan få en idé om mulighederne ved at se videoerne på denne side.

 

Professionel og hurtig alarm reaktion

Et stort beredskab, der dækker hele Danmark, er fundamentet for hurtig reaktion. Professionelle kompetencer og videreuddannelse er baggrunden for den grundig, Securitas' mobile beredskab udviser, når der går en alarm hos dig. Se mere i videoen til venstre.

 

Sådan fungerer Securitas Mobile Vagt

Et omfattende vagtteam og 145 biler på vejene døgnet rundt garanterer sikkerheden for mange medarbejdere, borgere, virksomheder og bygninger. Se med i videoen til højre for at få et indblik i, hvordan en Securitas Vagt gennemfører et tilsyn med din virksomhed, når den står tom efter arbejdstid.

 

Securitas hjælper unge med at komme videre

Sikkerhed og tryghed er mere, end blot at gå rundt om en bygning. Securitas har for år tilbage iværksat en specialiseret afdeling, hvis formål er at hjælpe utilpassede unge mellem 18-29 år med at komme tilbage på arbejdsmarkedet eller i gang med en uddannelse. Få flere informationer via vidoen her til venstre

Vagter yder tryghed til butikker

Faste teams af vagter er synlige i shopping miljøet på gågaderne i Danmark. Her reagerer de hurtigt på nødkald fra butikkernes personale, de besøger butikkerne jævnligt, og de forhindrer butikstyveri. Hvis personalets tryghed er vigtigt for dig, så mere i videoen til højre.

Hvad betyder videotilsyn egentlig?

Få overblik over områder, indgange og udgange, når du har behov for det. Giv dit personale tryghed, hvis de lukker virksomheden af efter endt arbejdstid. Det er, hvad video blandt andet kan gøre for dig. Professionelle vagter på vores kontrolcentral styrer bevægelige kameraer sat op på området, og på den måde hjælper vi med det samme, hvis der sker noget.

Hurtig hjælp til borgere, der er faldet med Securitas CARE

I Securitas hjælper vi, hvor vi kan. Bl.a. hjælper vi kommunerne med at løfte faldne borgere. Vi er altid i nærheden og kan rykke hurtigt ud, når behovet opstår. Og vores vagter har det rette udstyr med, så der ikke opstår arbejdsskader hos plejepersonalet. Det giver bedre service og bedre økonomi!

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data