DoseCan - en del af Securitas CARE

En kommune er ikke blot et navn. Det er en ramme for borgere og medarbejderes hverdag, som skal fungere, så alle har det godt. Der skal være tilbud om borgernære serviceopgaver, og der skal være arbejdspladser med fokus på udførelse af effektive kerneopgaver og et godt arbejdsmiljø. Det understøtter Securitas CARE i samarbejde med DoseSystem ved at tilbyde en løsning, der giver borgerne mulighed for at mestre deres eget liv i længere tid og giver medarbejderne mulighed for at arbejde mere effektivt med behandlingsopgaver fremfor at bruge tid på administrative opgaver.

Securitas CARE og DoseCan er medicin og hjælp til tiden

DoseCan er udviklet til at opbevare og på samme tid minde borgeren om, at det er tid til at tage den ordineret medicin. DoseCan er dermed flere ting på én gang:

  • Medicinskab med kvittering og reminder på hele medicinpakken, inkl. sidedosering.
  • Manuelt dispenseret medicin i form af både pilleæsker, apotekerpakket medicin, plastre, dråber, mixture mm.
  • Kan også minde borgeren om andre gøremål såsom husk at spise, tisse og træne og er derved særdeles alsidig i brug.
  • Kan aflåses med magnetlås, så vi hjælper borgeren med kun at have enkelte doser liggende fremme.
  • DoseCan kan tages med på tur og weekend. Låget tages blot af og medbringes sammen med dosis for perioden. DoseCan er dermed også en mobil enhed, der sikrer at borgeren ikke er bundet til sit hjem.

 

Tryghed døgnet rundt

Securitas leverer i samarbejde med DoseSystem en løsning, som understøtter de menneskelige aspekter tryghed og sikkerhed, fordi vi kobler en 24/7 reaktion på i tilfælde af, at borgeren ikke kvitterer for indtagelse af medicinen. Securitas’ kontrolcentral reagerer med det samme, såfremt vi ikke modtager et "OK" signal fra borgerens DoseCan. Vi ved fra kommunerne, at borgere, sundhedspersonale og pårørende får en bedre fornemmelse for tryghed vel vidende, at der er nogen, der er klar til at reagere, hvis noget er, som det ikke skal være. Securitas gør det, vi er dygtige til - at reagere og hjælpe borgere og kommuner.

 

DoseCan betyder også et aktivt liv uden for hjemmet

DoseCan er fleksibel, fordi den fungerer både i og uden for hjemmet, hvilket understøtter det menneskelige aspekt omkring et mere socialt liv og derved øget livskvalitet for den enkelte borger.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data