Reaktion på nødkald - en del af Securitas CARE

Securitas' Kontrolcentral håndterer tæt ved 500 nødkald om dagen, hvor borgeren taler med et menneske, der indleder med et ”goddag, du har trykket på dit nødkald, hvad kan jeg hjælpe med”.

Securitas CARE er hurtig hjælp ved nødkald

Mange borgere i eget hjem eller på plejehjem går rundt med et nødkald på sig. Det er deres sikkerhed for, at hvis de falder, kommer til skade eller på anden måde mangler hjælp, så er hjælpen meget tæt på. Ved et tryk på nødkaldet får borgeren direkte kontakt til Securitas' kontrolcentral, hvor der sidder personale med mangeårig erfaring i at tale med borgere, der har behov for hjælp.

 

Borgeren skal kunne føle sig tryg hver dag

Løsningen er opbygget således, at der ved et tryk på et nødkald altid etableres verbal kommunikation til borgeren, fordi det øger borgerens fornemmelse af tryghed. Hvis det viser sig nødvendigt, sender kontrolcentralen en besked ud til hjemmeplejen, som kører ud og hjælper den enkelte borger. Securitas reagerer på nødkald døgnet rundt.

 

Sådan fungerer det

Kontrakten fungerer som et samarbejde mellem Securitas’ kontrolcentral og kommunen. Securitas indkøber, installerer, og konfigurerer hvert enkelt nødkald samt opretter borgeren i vores system. Vi har udviklet en software, hvor kommunen simpelt kobler et bestemt nødkald sammen med en bestemt borger. Inden nødkaldet går i drift, udfører kommunen i samarbejde med Securitas Kontrolcentral en test for at sikre, at aktivering af et nødkald bevirker alarmering til Securitas’ kontrolcentral.

Når en borger ikke skal bruge nødkaldet mere, taster kommunen selv ”hjemtaget” i systemet ved det aktuelle nødkald. Det fungerer simpelt og let for kommunen og hver dag får kommunen en log over aktive nødkald såvel som en teknisk rapport, der informerer om tid for batteriskift. Nødkaldsalarmer ligger for Securitas i samme kategori som overfaldsalarmer og har derfor altid første prioritet - det er tryghed og sikkerhed.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data