Remote Gate

Med Securitas’ Remote Gate får du en unik logistikløsning med et særdeles højt sikkerheds- og dokumentationsniveau. Remote Gaten er overvåget 24 timer i døgnet af en remote vagt, og sammenlignet med en portvagt er Remote Gaten mere økonomisk samt tidsbesparende for både dig og chaufførerne.

Hvad er en Remote Gate?

Securitas’ Remote Gate er et skalerbart, online port- og logistiksystem, der opretholder sikkerhedsniveauet 24 timer i døgnet året rundt. Remote Gatens hardware er lavet i et stilrent design, men er samtidig særdeles modstandsdygtig over for hærværk og alt slags vejr.

Hvorfor vælge en Remote Gate?

En Remote Gate er særdeles relevant for dig, der har behov for en portvagt, at effektivisere et nuværende porthus og/eller et højt dokumentationsniveau. Sikkerhedsniveauet og sporbarheden er højt, og der er store muligheder for at opnå økonomiske besparelser ved at undvære en fysisk vagt og/eller et porthus.

Remote Gaten er desuden hurtigere end en almindelig portvagt, da remote vagten kan betjene flere indgange på en gang. Ligeledes er det også tidsbesparende for chaufførerne, da disse vil opnå kortere proces for at komme ind og ud af området.

  • Sikrer højt sikkerhedsniveau
  • Overvåges 24 timer i døgnet året rundt
  • Højt niveau af dokumentation og sporbarhed
  • Kan brugertilpasses fra sprogvarianter og sikkerhedsniveau
  • Godkendt af SKAT til brug i AEO certificerede logistikflow
  • Kan fjernbetjenes fra en kontrolcentral eller en anden lokation
  • Sørger for en hurtigere ind- og udgangsproces for chaufførerne

Tilhørende dokumenter

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data