Securitas Call Center - service med et smil

Securitas’ Operation Center er mere end blot overvågning af signaler - vi er også et landsdækkende og professionelt Call Center, som er bemandet døgnet rundt med professionelt trænet og servicemindede medarbejdere.

Et højt serviceniveau og et smil i stemmen er det, dine kunder bliver mødt med, når de er i kontakt med Securitas Call Center. Vi er ambassadører for din virksomhed, når vi er i dialog med dine kunder, og de ringer aldrig forgæves. Omhu, tilgængelighed og kvalitet er nøgleordene bag den store mængde af opkald, Securitas Call Center varetager hver dag for danske virksomheder og kommuner.

Dine kunder bliver modtaget med den velkomsthilsen, vi har aftalt med dig. Den nyeste teknologi fordeler alle opkald mellem de kompetente Call Center medarbejdere, så vi sikrer hurtige svartider. Dine kunder er ikke blot i trygge hænder, deres henvendelser dirigeres også hurtigt derhen. Og det betyder, at din kundetilfredshed stiger uden at du behøver at tage telefonen – og det gælder også i ferietider.

 

Mulighederne for service er mange

Service- og vagttelefon: Uden for normal åbningstid passer vi din forretning og besvarer opkald. Dette sikrer dine kunder den rette service, når din virksomhed har lukket.

Beskedservice:
Vi sørger for, at dine kunder aldrig ringer forgæves. Alle, der ringer får et svar, og vi tager imod besked.

Omstillingsservice:
Vi fungerer som reception og dermed undgår din virksomhed investeringen i telefonanlæg og ansættelsen af eget personale.

Assistancetelefon:
Vi hjælper jeres personale i nødsituationer.

Krisetelefonpasning:
Vi varetager central styring i tilfælde af en akut opstået krisesituation. Det kan være i forbindelse med røveri, overfald/trusler, vandskader, bygningstekniske fejl eller personskader. Servicen kan udvides med akut krisehjælp i form af psykologhjælp til de ansatte eller kunder, som har været berørt af den akutte krisesituation

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data