Securitas security guard Madrid

Sikring og genfinding

Med Securitas’ overvågningssystem kan du holde styr på dine værdigenstande, uanset hvor de befinder sig. Det giver dig tryghed i det daglige, og skulle dine genstande forsvinde, blive stjålet eller lignende, kan du enkelt og hurtigt lokalisere dem via systemets unikke teknologi.

Unik teknologi giver stor tryghed

Securitas' overvågningssystem er baseret på en unik teknologi, der kombinerer den kendte GPS teknologi med GSM og UHF. En normal GPS kan ikke spore alle enheder, men via GSM, der udnytter sendemastpositioner, og UHF, der udnytter radiosignaler, kombineret med GPS øger det mulighederne væsentligt.

Eksempelvis er det med denne kombination muligt at finde genstande skjult i en container, garage eller kælder, hvilket ikke er muligt udelukkende ved brug af GPS.

Overvågningssystem tilpasset dine behov

Hvornår og hvor hurtigt sporingsenheden udsender signal eller alarm, bestemmer du selv. Du kan vælge, at sporingsenheden først aktiveres, når genstanden meldes stjålet, eller at enheden aktiveres, når genstanden bliver flyttet. Du kan også vælge, at sporingsenheden er i dvale det meste af tiden, men melder tilbage i ønskede tidsintervaller.

 

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data