remote receptionist call center

Call Center – altid på, også efter lukketid

Har du en reception, der fungerer godt i åbningstiden, men mangler bemanding uden for normal åbningstid? Securitas har et landsdækkende call center bemandet hele døgnet med kompetente og servicemindede medarbejdere. Vores professionelle medarbejdere er specialiserede i en lang række call center services, og de kan hjælpe med at give dine kunder en god oplevelse uden for din normale åbningstid.

Hvad kan vores Call Center hjælpe med?

 • Service- og vagttelefon:
  Uden for normal åbningstid passer vi din forretning og besvarer opkald. Dette sikrer dine kunder den rette service, når din virksomhed har lukket.

 • Dispatch-telefon
  Vi hjælper dig ved at have det samlede overblik over mange medarbejdere på én gang og kan tilbyde dispatch-service, hvor vi fungerer som central og sender dine medarbejdere ud på opgaver.

 • Beskedservice
  Vi sørger for, at dine kunder aldrig ringer forgæves. Alle, der ringer, får et svar, og vi tager imod besked.

 • Omstillingsservice
  Vi fungerer som reception og dermed undgår din virksomhed investeringen i telefonanlæg og ansættelsen af eget personale.

 • Assistancetelefon
  Vi hjælper jeres personale i nødsituationer.

 • Krisetelefonpasning
  Vi varetager central styring i tilfælde af en akut opstået krisesituation. Det kan være i forbindelse med røveri, overfald/trusler, vandskader, bygningstekniske fejl eller personskader. Servicen kan udvides med akut krisehjælp i form af psykologhjælp til de ansatte eller kunder, som har været berørt af den akutte krisesituation.

 • Servicekald: 
  Vi kan svare opkaldende fra p-anlæg eller elevatorer, når dine kunder har brug for hjælp.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i, hvad en skræddersyet receptionsløsning koster? Vi udregner altid prisen ud fra opgavernes art. Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data