Securitas security guard Florida

Din hjertestarter – holdt i live af Securitas

Vidste du, at chancen for at overleve et hjertestop stiger med op til 50 % ved førstehjælp og brug af hjertestarter indenfor 5 minutter efter hjertestoppet? Men desværre oplever mange, at hjertestarteren ikke virker, når de endelig skal bruge den. Måske er batteriet fladt, eller måske mangler der vigtige dele af hjertestarteren. Det undgår du, når du køber en hjertestarter med serviceabonnement gennem Securitas. Vi holder nemlig løbende øje med din hjertestarter og sikrer, at den virker, når du har brug for den.

Hvorfor skal I have en hjertestarter?

For hvert minut der går efter et hjertestop, falder overlevelseschancerne markant. Så det kan være livsvigtigt at have en hjertestarter, som I kan nå indenfor 2 minutter. Se på hjertestarteren som en slags forsikring – noget, som I forhåbentligt aldrig skal bruge, men som er vigtigt at have, hvis uheldet skulle være ude.

Hjertestarter i topkvalitet

Vi vælger den bedste hjertestarter på markedet til vores kunder. Vi sikrer, at den er godkendt af Sundhedsstyrelsen, så du altid kan regne med, at dine hjertestarter lever op til alle nødvendige krav.

Brugervenlig betjening af hjertestarteren

Vores hjertestartere er ekstremt brugervenlige. De har ingen On/Off-knap, og designet er holdt enkelt og overskueligt, så du kan fokusere på dét, der er vigtigt. Hjertestarteren guider brugeren ved hjælp af stemmekommandoer, samtidig med at den oplyser illustrationer på selve hjertestarteren, så du kan se præcis, hvad du skal gøre.

Der er penge at spare for Securitas-kunder

Vi går op i at gøre verden til et trygt og sikkert sted for vores kunder. Derfor tilbyder vi naturligvis også alle vores eksisterende kunder rabat på køb af en hjertestarter gennem Securitas.

Ekstra sikker med en Securitas-vagt eller receptionist

Alle vores vagter og receptionister har fået kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter, og de opdateres hvert andet år, så de altid er klar til at handle hurtigt i en nødsituation. En Securitas-vagt eller receptionist kan give ekstra sikkerhed for dig og kollegaerne, fordi han/hun hurtigt og professionelt kan betjene jeres hjertestarter. Læs mere om vores Securitas-vagter og vores receptionister her.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data