city patrol securitas danmark

Strøgvagt

Som butiksejer er det svært at vide, om kunderne i din butik har tænkt sig at betale for deres varer, før de går ud. Men det har vores strøgvagter en bedre fornemmelse for. Vi har vagter på butiksstrøg i mange byer, og vi oplærer dem alle til at spotte mistænkelig adfærd længe før, at tyveriet sker. Samtidig er vores strøgvagter servicemindede og kan være med til at aflaste dine butiksmedarbejdere.

Strøgvagter minimerer risikoen for butikstyveri og svind

Vores strøgvagter patruljerer butiksstrøg og holder øje med alle gadens butikker. Vores strøgvagter har en præventiv effekt på både butikstyve og svind, da de hele tiden er synlige nær din butik. Skulle nogen alligevel forsøge sig, kan I tilkalde vores strøgvagter hurtigt og enkelt. Derfor kan tyven ofte stoppes, før han når langt fra butikken. Vores strøgvagter tilbageholder tyven, indtil politiet kommer frem.

Vil du vide mere om vores strøgvagter?

Kontakt os på +45 70270727 

eller 

salg@securitas.dk

Assistancetryk – vagten er kun et tryk væk

Når din butik tegner en strøgvagtsaftale, får I samtidig udleveret et assistancetryk. Det er en lille enhed med en knap, som dine medarbejdere kan trykke på for at tilkalde den nærmeste strøgvagt. Det kan give stor tryghed og ro for medarbejderne at vide, at strøgvagten kan tilkaldes.

Hvad kan en strøgvagt hjælpe med?

Præventiv effekt på tyveri og svind: Fordi vores strøgvagter hele tiden er synlige på jeres butiksstrøg, bliver din butik et mindre attraktivt mål for tyvene.

Pågribelse af butikstyve: Skulle en tyv forsøge sig, så hjælper vores strøgvagter med at pågribe ham og håndterer kontakten til politiet.

Åbning/lukning af din butik: For at skabe tryghed blandt dine medarbejdere kan vores strøgvagter hjælpe ved åbning/lukning af din butik.

Hjælp i butikken: Vores vagter kan bl.a. hjælpe med at kontrollere og tømme prøverum, bringe gadevarer ud og ind og meget mere, alt efter aftale.

Sikkerhedskontroller: Vores strøgvagter kan hjælpe med at kontrollere flugtveje, betjene videoovervågning og alarmsystemer og andet, sikkerhedsskabende arbejde.

Svindforebyggende oplæring: Vores strøgvagter kan ved fx personalemøder bidrage med et indlæg om svindforebyggelse i butikken rettet mod dine ansatte.

Personalekontrol: Vores strøgvagter kan formindske internt svind ved at udføre personalekontroller, når din butik lukker. De sikrer, at personalet har kvittering på alt, de tager med sig. Læs mere her.

Kontrol af brandudstyr: Vores strøgvagter kan øge sikkerheden i din butik ved løbende at kontrollere jeres brandsikringsudstyr såsom pulverslukkere og brandslanger. Det kan du læse mere om her.

Skræddersyet aftale til din butik

Selvom vores strøgvagter passer på hele dit nærområde, så indgår vi altid unikke aftaler med de enkelte butikker. Det betyder, at du selv kan bestemme, præcis hvordan vores vagter skal hjælpe dig. Vi kan løse både sikkerhedsskabende opgaver og mere praktiske opgaver såsom at skifte sikringer/lyspærer og tage post ind.

Vores strøgvagter kender din butik

Det er altid det samme faste hold af vagter, du møder på dit butiksstrøg. Det betyder, at vores strøgvagter kender både din butik og dit personale, og derfor kan de hurtigt se, hvis noget ikke er, som det bør være. Samtidig kan de nemt gå ind at hjælpe og aflaste i din butik.

Én fast kontaktperson

Indenfor retail er god kundeservice altafgørende. Det er det også hos Securitas, og derfor har du én fast kontaktperson tilknyttet, som du altid kan ringe til. Din faste kontaktperson kender både dig, din butik og dine vagter, så vedkommende kan nemt og hurtigt hjælpe, når du ringer.

Nem rapportering

Vil du have fuldt overblik over antallet af forsøgte butikstyverier, skiftede sikringer og assistencetryk, så kan du se det hele i vores smarte rapporteringsværktøj, både på din computer og din smartphone. Vores vagter registrerer alle hændelser i løbet af deres vagt, og du kan nemt se statistikker og data fra din butik.

Har du brug for endnu mere sikkerhed og tryghed?

Ligger din butik i et isoleret område, eller har du et lager, du også gerne vil have sikret? Hos Securitas tilbyder vi samlede sikkerhedsløsninger, og vi kan også hjælpe dig med bl.a. videoovervågning, alarmer, natterunderinger fra vores patruljevagter og meget mere. Vi skræddersyer vores løsninger til hver enkelt kunde, og er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os her.