Videoovervågning

Videoovervågning

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? Med videoovervågning kan Securitas være med 24/7. Vi tilbyder mange forskellige løsninger med videoovervågning, lige fra de helt simple til de meget komplekse, hvor overvågningskameraerne kan analysere billederne og fx slå alarm ved ubudne gæster eller tælle kunder i din butik.

Smart videoovervågning

Vi laver intelligente videoovervågningsløsninger, hvor dit videokamera slår alarm og sender live til vores Kontrolcentral ved indbrud. Vores operatører kan følge med og anråbe tyvene direkte fra en opsat højtaler. 

Læs mere her

Bæredygtig videoovervågning

Grøn energi og klimavenlige løsninger er på både vores egen og mange af vores kunders agenda. Derfor har vi udviklet en klimavenlig overvågningsløsning som nogen af de første i landet. 

Læs mere her

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Vil du vide mere om video-overvågning?

Kontakt os på +45 7027 0727 

Fordelene ved at vælge Securitas

Én leverandør til hele din sikkerhedsløsning

Vi leverer hele paletten af moderne sikkerhedsløsninger lige fra videoovervågning og tyverialarm til vagter og alarmpatrulje, så du kan nøjes med at handle ét sted. Du slipper for besværet med at koordinere forskellige leverandører, fakturaer og kontaktpersoner.

Bygget på viden

I Securitas er vi over 370.000 medarbejdere på verdensplan, der konstant arbejder for at udvikle bedre og mere innovative sikkerhedsløsninger. Så hvad enten du køber en enkelt service eller en fuld sikkerhedsløsning, så bygger den altid på erfaring og viden fra 370.000 eksperter i sikkerhed og erfaringer fra 1/3 af verdens 500 største selskaber (Fortune 500).

Vi passer på din sikkerhed

Sikkerhedsløsninger fra Securitas bliver altid solgt med en fuld serviceaftale. Det betyder, at vi passer godt på dit sikkerhedsudstyr gennem hele kontraktperioden. Vi servicerer løbende og udskifter dit udstyr ved behov – altid uden yderligere betalinger. Det betyder fuld sikkerhed for jer uden økonomiske overraskelser undervejs.

Vi er lokale i hele landet

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører er vi altid tæt på dig og din virksomhed, ligegyldigt hvor i landet I holder til. Vi samarbejder samtidig med dygtige teknikere og installatører i hele Danmark, og derfor kan vi let og hurtigt sikre, at jeres overvågningskameraer og andet udstyr hurtigt bliver serviceret.

Viden om videoovervågning

Nysgerrig omkring de mange muligheder med videoovervågning og overvågningskameraer? Så bliv klogere med vores blogindlæg og kundecases