Skip to main content

Erhvervsalarm til små virksomheder

Er du frisør, caféejer, bilforhandler, grossist eller noget helt tredje? Uanset hvilken branche eller størrelse din virksomhed har, så du får en samlet totalløsning, der passer 100% til din virksomheds sikkerhedsbehov. Erhvervsalarm er første skridt på vejen mod en tryggere hverdag, lad os hjælpe dig.

Kontakt salgsafdeling

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Kender du alarmprocessen?

Når din erhvervsalarm går, får vores kontrolcentral direkte besked og sender en patruljevagt ud til din virksomhed med det samme. Vi har forskellige pakker til forskellige sikkerhedsbehov, lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige.

Læs mere om vores løsninger

 

Hvordan reagerer vi, når din erhvervsalarm går?

Når du køber en erhvervsalarm som en del af din samlede sikkerhedsløsning hos Securitas, er vi med dig hele vejen fra alarmen går og til patruljevagten kommer frem til din virksomhed. Så du behøver aldrig at bekymre dig om din erhvervsalarm – du kan roligt regne med, at vi reagerer på den. Er du nysgerrig på, hvordan signalet fra din erhvervsalarm bliver behandlet, kan du læse med her.

  1. En person går igennem et sikret område efter lukketid, en lukket dør bliver åbnet, eller en vinduesrude bliver smadret i din virksomhed. Det opfanger sensorerne din alarm, og alarmen sættes i gang. Alarmen sender et alarmsignal til Securitas’ Kontrolcentral, hvor vores operatører sidder klar 24/7 til at behandle alle signaler.

  2. En operatør registrerer din alarm og går i gang med at behandle den. Er der videoovervågning tilknyttet din sikkerhedsløsning, vil operatøren undersøge, om der reelt er ubudne gæster i din virksomhed, eller om alarmen gik ved en fejl.

  3. Hvis alarmen er verificeret, vil vores operatør følge den forholdsordre, du selv har aftalt med Securitas. Det kan fx betyde, at han ringer en eller flere af jeres kontaktpersoner op, eller at han med det samme sender alarmpatruljen afsted. Har du videoovervågning med højtaler i din sikkerhedsløsning, kan operatøren samtidig anråbe de ubudne gæster og fortælle, at der er en vagt på vej.

  4. Patruljevagten kommer frem og undersøger hændelsen. Er der smadrede ruder eller andre brud, der kan udgøre en risiko for din virksomhed, sætter vores patruljevagt afdækning op.

  5. Hændelsen registreres og rapporteres til jer.

Erhvervsalarmen holder tyvene nemt væk fra CT Flyt & Service

Læs hvordan flyttefirmaet CT Flyt & Service beskytter deres lagerlokaler i hele Danmark med erhvervsalarm, opkobling til kontrolcentral og vagtudrykning. Det vigtigste for flyttefirmaets ejere var at føle sig trygge om aftenen, når deres medarbejdere forlod lokationerne. Samtidig skulle erhvervsalarmen være let og hurtig at installere på alle lokationer, så der blev tid til forretningen. Læs hvor nemt sikkerhed er for dem i dag, og hvor lidt de skal tænke over det i hverdagen.

Læs hele historien

Beregn din pris

Lyder en samlet sikkerhedsløsning med erhvervsalarm som noget for dig? Så prøv vores prisberegner og se hvilken sikkerhedspakke, der matcher dine behov.

Prøv beregner

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede