Skip to main content

Alarm kundecases

Er du interesseret i en alarm til din virksomhed? Læs vores kundecases med virksomheder, der har fået installeret en alarm fra Securitas.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Hvorfor skal en glasfabrik have en alarm?

Læs mere om emballagefabrikken, Ardagh Glass ( tidligere Holmegaard Glasværk), og find ud af, hvorfor de valgte en alarm som en del af deres sikkerhedsløsning.

Læs mere

Alarmen holder tyvene nemt væk fra CT Flyt & Service

Flyttefirmaet CT Flyt & Service skal ikke længere bekymre sig om indbrudstyve i lagerlokalerne, for de har fået installeret en Securitas alarm med tilkobling til vores kontrolcentral og vagtudrykning på alle deres lokationer i Danmark.

Læs hele historien

Vil du vide mere om alarmer?

Så læs mere om hvad forskellen er på videoovervågning og en tyverialarm her.

Læs indlægget her

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede