Skip to main content

Alarm & detektor

Farlige gasser er en reel og alvorlig risiko i mange industrier og på mange arbejdspladser. Vi tilbyder alt i bærbare og stationære gasdetektorer samt kontrolpaneler og laver også kalibreringer, så du er sikker på, at dine enheder fungerer, som de skal. Vores gasdetektorer er miljø- og brugervenlige.

Hvad er en gasdetektor? 

En gasdetektor er med til at advare og sikre dig mod farlige og sundhedsskadelige gasser på arbejdspladsen.  

  

Hvad er forskellen på en stationær og bærbar gasdetektor? 

En stationær gasdetektor er monteret og installeret et fast sted på arbejdspladsen. Den passer godt til større rum, områder og arbejdspladser, hvor mange mennesker færdes hver dag, og hvor det ikke giver mening at udstyre hver enkelt medarbejdere med en bærbar gasdetektor. Det kan eksempelvis være på værksteder, produktionsrum eller industrilokaler. En bærbar gasdetektor er omvendt mere fleksibel, da du bærer den på kroppen. Den passer godt til personalet, der enten arbejder alene eller i miljøer, hvor der er risiko for at blive udsat for farlige gasser. Eksempelvis på et laboratorium. 

 

Kan jeg sammensætte forskellige gasdetektorer? 

Alle vores gasdetektorer er designet og produceret med brugeren i tankerne, og derfor er det nemt at sammensætte de forskellige typer af gasdetektorer og censorer, du har brug for – hvad enten du har brug for en bærbar eller stationær eller en kombination.  

Derfor er en røgalarm en god investering for din virksomhed

En røgalarm registrerer, identificerer og alarmerer, hvis den opdager tegn på røg. Den afgiver en kraftig lyd og advarer dig og dine medarbejdere om faren på et tidligt tidspunkt i brandudviklingen. Hvis ikke branden bliver opdaget i tide, kan det have store konsekvenser. Med en god røgalarm har du mulighed for at alarmere dine medarbejdere hurtigt samtidig med, at muligheden for at minimere skaderne som følge af brand i din virksomhed øges.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede