Skip to main content

Førstehjælpskasser

Førstehjælp dækker over mange ting, fra de små plastre på sår og vabler til livreddende behandling ved hjertestop. Fælles for disse skader er, at det rigtige udstyr er essentielt. Vi tilbyder forskellige typer af førstehjælpskasser: hvad enten du søger en til bilen eller arbejdspladsen, kan du finde den førstehjælpskasse, du har brug for.

Hvornår skal jeg bruge en førstehjælpskasse?

En førstehjælpskasse er din bedste ven, hvis du pludselig befinder dig i en situation, hvor du skal yde akut førstehjælp på arbejdspladsen. Du kan behandle alt fra skrammer og sår til forbrændinger og blødninger med en førstehjælpskasse. De fungerer som arbejdspladsens personlige apotek lige meget om det er et kontor, en byggeplads eller noget helt tredje.

Skal jeg også have en førstehjælpskasse i min bil?

Mange medarbejdere bruger meget tid og tilbagelægger mange kilometer på landevejen i løbet af en arbejdsdag – og på landevejen skal sikkerheden også være i orden. For her går det hurtigt, og der kan nemt opstå uheld og personskader med døre, ved opbremsninger eller større ulykker. Vi anbefaler, at alle medarbejdere, der arbejder på farten, har en førstehjælpskasse som fast følgesvend, når de færdes ude på landevejene.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede